Ticker

10/recent/ticker-posts

Η Χριστίνα Παππά και η Άννα Μπεζάν μαζί στο OPEN σε ...




Η Χριστίνα Παππά και η Άννα Μπεζάν φαίνεται πως θα βρίσκονται μαζί σε reality του Open.

Στα «βήματα» της σειράς «Οικογενειακές ιστορίες», που προβάλλεται από τον ALPHA, θέλουν να κινηθούν στο OPEN, αλλά με επίκεντρο των αυτοτελών επεισοδίων τις σχέσεις ανάμεσα σε πεθερές και νύφες.

Οι σχέσεις, οι διαφωνίες και οι διαμάχες μεταξύ μίας μητέρας με τη σύζυγο του γιου της θεωρούν ότι θα αποτελέσουν «πηγή έμπνευσης» πολλών ιστοριών, αλλά και ταύτισης με πολλές τηλεθεάτριες που βρίσκονται στον έναν ή στον άλλον ρόλο. Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο περιοδικό «Τηλέραμα», για το πρωταγωνιστικό μάλιστα δίδυμο η διοίκηση του σταθμού έχει έρθει σε επαφή με τη Χριστίνα Παππά και την Άννα Μπεζάν, που είναι στην πραγματικότητα πεθερά και νύφη.

Βέβαια οι δύο γυναίκες έχουν άριστες σχέσεις και μιλούν με τα καλύτερα λόγια η μία για την άλλη, αν όμως όλα εξελιχθούν όπως προγραμματίζεται από το OPEN θα κληθούν να «αναβιώσουν» στο τηλεοπτικό τοπίο πολλές ιστορίες της «αιώνιας κόντρας» μεταξύ πεθερών και νυφών.

Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

  1. Η Σασλόγλου θα το βγάλει αυτό; Πω-πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, όχι αστεία! Ο Κοκλώνης κόβει τον "φτηνό", "λίγο" και "αποτυχημένο" Έρωτα Φυγά και αντικαθιστά το lead-in με scripted reality σαπουνόπερα με την πρωταγωνίστρια της βιντεοκασέτας και του Καλημέρα Ζωή Χριστίνα Παππά και άλλους κομπάρσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε κατάλαβα το καλημέρα ζωη το αναφέρεις για να την υποτιμησεις; Σαν σειρά ήταν απείρως καλύτερη από τα σημερινά καθημερινά. Σου περνούσαν κοινωνικά μηνύματα που το σημερινό σύστημα το απαγορεύει αυστηρώς μην τυχόν και αφυπνιστεί κάνεις. Εβλεπε παρά πολύ μπροστά από την εποχή του ο φωσκολος όσο και να μην αρέσει αυτό σε κάποιους. Μακάρι να είχαμε και άλλες σειρές σαν το καλημέρα ζωη

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορεί Land...τρολάρεις σίγουρα! Αν όχι υπάρχει χοντρό θέμα...

      Διαγραφή
    3. Δε τρολλαρω. Τα συγκεκριμένα σίριαλ είχαν μεν στοιχεία σαπουνοπερας μιας και ήταν καθημερινα αλλά είχαν κυρίως και το αστυνομικό στοιχείο τη δράση καταδιώξεις ελικόπτερα συμπλοκές σου περνούσαν μηνύματα για ναρκωτικά έβλεπες αυτοκλητους τιμωρούς συμμορίες με μασκες κλπ κλπ. Πολλές ομοιοτητες με διάφορες ισπανικές σειρες που βλέπουμε στο νετφλιξ Αυτά τα βλέπεις στα σημερινά σίριαλ του σήμερα; Όχι.

      Διαγραφή
    4. Όπως το είπα...χοντρό το πρόβλημα...

      Διαγραφή
  3. - Πρωινάδικο με Τριαντάφυλλο.
    - Ενημερωτική ζώνη με Νάσο Γουμενίδη.
    - Διακοπή Έρωτα Φυγά.
    - Μεσημεριανό (ξανά) με Ζαρίφη και Λόλα.
    - Καθημερινό με Χριστίνα Παππά.

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ OPEN ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ALTER ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΟΛΟΣΟ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ CBS ΚΑΙ ΤΟΥ CNN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαναφέρει και Πάνια με Παρατράγουδα το απόγευμα ΣΚ και late night. Επιλογές Extra3.

      Διαγραφή
    2. Δώστε ποιοτητα στο λαό αν εχει και ξεμαλιάσματα ακομα καλυτερα

      Διαγραφή
  4. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα δεν θα πάρουν εκπομπή στο Open;

    Υπάρχει κενό στο 20:00-21:00 να θυμίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή η Χριστίνα Παππά θα είναι η νέα Πέμη Ζούνη της απογευματινής ζώνης του Open και η Άννα Μπεζάν η νέα Ντάνη Γιαννακοπούλου. Οκ το ακούω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατηγορούσαν τον Φουρθιώτη για τις εκπομπές του Epsilon. Τελικά, καλύτερη αισθητική είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τραγικό! Κρίμα για το OPEN, θα πέσει πολύ ποιοτικά τη νέα σεζόν. Εγώ πάντως εκείνη την ώρα θα βλέπω το ανανεωμένο 5x5 στον ΑΝΤ1, ότι πρέπει θα είναι για να χαλαρώνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μ αρέσει που όλοι κραζουν...πέρυσι το όπεν είχε το πιο ποιοτικό πρόγραμμα...Μιχελιδάκη,ταραντου,έρωτα φυγά κτλ και πάτωσε...αφού αυτά θέλετε...λέτε ότι δεν θέλετε κουτσομπολιό όμως ψοφατε για καρακοτσαριο...τα νούμερα δεν λένε ποτέ ψεμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οικογενειακές Ιστορίες (2010)

    Όσο μου κρύβεις (2012)

    Διλλήματα Ζωής (2017)

    Μίλησε μου! (2021)

    Η Κλινική (2022)

    Αμφιβολίες (2022)

    Πεθερά Χριστίνα (2023)

    Η εξέλιξη των ειδών. Η Σία Λιαροπούλου να αναλάμβανε το Open, πιο ποιοτικές επιλογές θα έκανε από την trash BarkingWell.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γραφτηκε πουθενα οτι θα κανει ο τριανταφυλλος πρωινο στο οπεν; και ναι σε ποια ζωνη την πρωινη σκ; αχαχαχααααααααααααααα!!! αν βαλει το οπεν τον τριανταφυλλο απεναντι σε χρηστιδου, μανεση και μαγγιρα θα γελασει ο καθε πικραμενος. η ζαριφη επισης δεν ειναι καλη επιλογη. ο γουμενιδης αν παει σε στυλ αποκαλυπτικα φουρθιωτη με εντονο κοινωνικο ρεπορταζ θα παει καλα. η πανια δεν τον σχολιαζω καν. γενικα το προγραμμα οπεν μυριζει πολυ εποχη αλτερ και εψιλον φουρθιωτη. θα μου πειτε βεβαια επι φουρθιωτη το εψιλον εσκιζε και δεν ηταν το οπεν του 4% που εκανε ο λατσιος με την μαριον και την ινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πρωινή ζώνη του ΣΚ με το (πρώην) Open Weekend προορίζεται για την υπάρχουσα παρέα του Καλοκαίρι YES, Πιερίδη-Τριαντάφυλλο-Φελίσια-Μπούτο-Παπαδάκη. Έχει ειπωθεί πολλές φορές σαν σπόντες από τους παραπάνω και επίσης το επιβεβαίωσαν και Λεμπιδάκης και Γεωργιάδης που πήγαν καλεσμένοι και ανήκουν και στην BarkingWell.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com