Ticker

10/recent/ticker-posts

Πέτρος Κουσουλός: Στο πλευρό της Καινούργιου;


Ο Πέτρος Κουσουλός όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό αποχωρεί από το πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη και το Αλήθειες με τη Ζήνα με τον γνωστό δημοσιογράφο να ψάχνει το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Σύμφωνα με τη RealNews που κυκλοφορεί, στενό μαρκάρισμα στον δημοσιογράφο κάνει ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος του έχει καταθέσει δύο προτάσεις: είτε να κάνει τη δική του εκπομπή στο Open είτε να βρεθεί στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου και το Super Κατερίνα στον Alpha.

Ακόμη ωστόσο δεν έχει επέλθει κάποια συμφωνία καθώς υπάρχουν αρκετά «αγκάθια» στις διαπραγματεύσεις τους. Συγκεκριμένα ο Κοκλώνης θέλει ο Κουσουλός να ξεκινήσει στο πλευρό της Καινούργιου και στη συνέχεια να συζητήσουν τη δική του εκπομπή. Από την πλευρά του όμως ο Πέτρος Κουσουλός θέλει εγγυήσεις για τη δική του εκπομπή στο Open πριν δώσει τα χέρια.

Το θέμα περιπλέκεται ακόμη παραπάνω καθώς για την εν λόγω εκπομπή, λόγω ενημερωτικού περιεχομένου, τις αποφάσεις θα τις πάρει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ο οποίος ακόμη δεν έχει δώσει το πράσινο φως. Τελικές αποφάσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Βλέποντας στην Barking και τον Alpha ότι η γλάστρα τους με 20 ολόκληρα χρόνια εμπειρίας (σ.σ. ξεκίνησε το 2004 στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και φέτος κλίνει 20 χρόνια δουλειάς στην τηλεόραση) δεν τραβάει με τίποτα και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον τηλεοπτικό αέρα ενισχύεται ακόμα περισσότερο με άτομα γύρω της και πάνω της, βλέπε Μάλλη, Μικρούτσικο, Μεϊμαρίδη, Γκουντάρα, Πολυκάρπου και τώρα Κουσουλό.

    Ποιος άλλος επαγγελματίας συνεχίζει να είναι γλάστρα έχοντας διανύσει 20 χρόνια εργασίας σε οποιαδήποτε δουλειά και οι ευκαιρίες συνεχίζονται να δίνονται αέρα;
    Εδώ έμαθαν τηλεόραση Μαλέσκου, Χατζίδου, Πιερίδη, Τσαλαπάτη άλλα αν κάνουν ΕΝΑ λάθος θα βρεθούν εκτός για πάντα. Ε η Καινούργιου θα συνεχίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες γλάστρα! Και παίκτρια reality τι έκανα με τους πρώην, τι κάνω με τους γονείς, τι φίλες, πότε θα γίνω μάνα…

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com