Ticker

10/recent/ticker-posts

Alpha: Όλα τα πρόσωπα του σταθμού δίνουν κοινή υπόσχεση για τη νέα σεζόν


Μέσα από τα νέα trailer του Alpha, η οθόνη μας μετατρέπεται σε ένα εντυπωσιακό καλειδοσκόπιο όπου παρακολουθούμε τους Alpha people της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης, έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Οι Alpha people της ψυχαγωγίας  – Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου, Άκης Πετρετζίκης και Ναταλία Γερμανού – δίνουν ο καθένας τη δική του ενέργεια, την προσωπική του ματιά και το δικό του χρώμα στο promo trailer για τη νέα σεζόν. Η υπόσχεση, ωστόσο, είναι κοινή: η ψυχαγωγία Alpha επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με όλα αυτά τα συστατικά που της έχουν δώσει την πρώτη θέση στους πίνακες της τηλεθέασης, και, όπως πάντα, με πρωτότυπο, ξεχωριστό και μοναδικό περιεχόμενο.

Happy Day στον Alpha, Super Κατερίνα, Kitchen Lab και Καλύτερα Δε Γίνεται! αποτελούν την πιο επιτυχημένη πρόταση στο infotainment της ελληνικής τηλεόρασης και σταθερά την πρώτη επιλογή του κοινού.

Με μία πιο χαλαρή διάθεση από αυτή που τους βλέπουμε καθημερινά, οι Alpha people της ενημέρωσης – Αντώνης Σρόιτερ, Σταύρος Θεοδωράκης, Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Μάνεσης – ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πολύχρωμο trailer.  Τα πρόσωπα που εμπιστεύονται οι τηλεθεατές για τις εξελίξεις της επικαιρότητας, κοιτούν την κάμερα με βλέμμα που εμπνέει σιγουριά κι αυτοπεποίθηση για τη σεζόν που έρχεται, σε μια διαφορετική συνθήκη από αυτήν που τα έχουμε συνηθίσει.

Αυτοψία, Πρωταγωνιστές, Tlive και Σαββα τοκύριακο με τον Μάνεση αποτελούν τις αγαπημένες επιλογές των τηλεθεατών για την ενημέρωσή τους!

Γιατί η ψυχαγωγία και η ενημέρωση είναι πάντα Alpha!


Δημοσίευση σχολίου

19 Σχόλια

  1. Σκεψου να κανεις την πιο επιτυχημενη ψυχαγωγικη εκπομπη (Τσιμτσιλη) και παρόλα αυτά να αφιερώνουν σε άλλες το μεγαλυτερο κομματι της φωτογραφίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά όλα αυτά, σήματα και γραφικά πότε θα αλλάξουν που τα τωρινά έχουν κλείσει δεκαετία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα! Τα έχω βαρεθεί! Μα πανελλαδικό κανάλι να έχει τα ίδια idents τόσα χρόνια; Ούτε περιφερειακό κανάλι να ήταν. Που και αυτά πια τα ανανεώνουν πιο συχνά

      Διαγραφή
  3. Θεέ μου, χωρίς καμία έμπνευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζούμε στη χώρα που η εκπομπή της Καινούριου θεωρείτε ψυχαγωγική. Τί να τους πεις τώρα; Είναι να γελάς και να κλαις ταυτόχρονα με τις ανακοινώσεις αυτές. Άντε να δούμε τί θα μας πουν και οι υπόλοιποι για παρουσιαστές και εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ αλαζονικό και αφ υψηλού τρέιλερ από τον ALPHA, έλεος. Το παίζει και κυρίαρχο κανάλι της τηλεόρασης αλλά θα την πατήσει άσχημα φέτος, όπως πέρσι, από εκεί που δεν το περιμένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περσι πως ακριβως την πατησε αφου τερματισε πρωτος?

      Διαγραφή
    2. Αφού πέρσι ο alpha σάρωσε και βγήκε πρώτος! Το ξέχασες;

      Διαγραφή
    3. Από που προκύπτει ότι σάρωσε και βγήκε πρώτος, επειδή κάποια προγράμματα του πήγα καλά;; Μη λέμε ότι θέλουμε, τα νούμερα μιλάνε

      Διαγραφή
    4. 4:38 Ακριβώς, τα νούμερα μιλάνε και λένε ότι ο alpha βγήκε πρώτος. Τα επίσημα νούμερα της Nielsen που δημοσίευσε κι εδώ το tvnea. Τι να κάνουμε δηλαδή αν εσένα αυτό σε στεναχωρεί...Να αλλάξουμε την πραγματικότητα;

      Διαγραφή
  6. Οι εκπομπές της Τσιμτσιλή και της Γερμανού είναι από τις μακροβιότερες στο κανάλι και με μεγαλύτερη τηλεθέαση. Παρολ' αυτά ο σταθμός έχει την Τατιάνα και την Καινούργιου σε μεγαλύτερα πλαίσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σποτακια που θα έπαιζαν άνετα προ δεκαετίας.. από εμένα είναι όχι... Και εννοείται συμφωνώ με την αλλαγή idents... Αντ1 , Αlpha και Open θεωρώ πως είναι στιγμή να κάνουν ένα φρεσκαρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το βίντεο είναι χάλια. Αλλά τουλάχιστον έβαλαν φέτος πρώτη την Τσιμτσιλή, γιατί πέρυσι είχαν βάλει την Καινούργιου ΠΡΙΝ την Τσιμτσιλή και είχαν ακουστεί πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο στημένο και πόσο καράκιτσ;
    Καμία έμπνευση καμία πρωτοτυπία. Φέτος (παρ'όλη την έπαρση του σταθμού) θα τα βρεί σκούρα στην τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτή τη λογική όλα τα κανάλια σκούρα θα τα βρούνε...Για κανέναν δεν θα είναι εύκολη σεζόν.

      Διαγραφή
    2. Δεν έχεις κι άδικο. Μέγκα και σταρ ετοιμάζουν δυνατό πρόγραμμα. Ακόμα και το όπεν και η ΕΡΤ κάτι ετοιμάζουν. Θα τα βρει σκούρα απέναντί τους.

      Διαγραφή
  10. Δεν υπάρχει έμπνευση. Μια από τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιο χάλια πεθαίνεις!
    Τρέιλερ δεκαετίας 90,με απαίσια γραφικά και χωρίς καθόλου έμπνευση.
    Συμφωνώ με το σχόλιο περί Καινούργιου και ψυχαγωγίας.
    Αν αυτό το θεωρεί το κανάλι ψυχαγωγία, έχουμε θέμα σοβαρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com