Ticker

10/recent/ticker-posts

«Στούντιο 4»: Η αποκάλυψη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για τις συνεντεύξεις της εκπομπής


Μία εβδομάδα έμεινε περίπου για την πρεμιέρα της εκπομπής, «Στούντιο 4», με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου να λένε την πρώτη «καλησπέρα» της σεζόν.

Η εκπομπή επιστρέφει σε νέα ώρα μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, με ώρα έναρξης στις 15:00 το μεσημέρι αντί για 16:00 που προβαλλόταν την προηγούμενη σεζόν. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου θέλησε να μοιραστεί μια πληροφορία σχετικά με την προβολή των συνεντεύξεων που θα γίνονται live στην εκπομπή.

«Παιδιά, οι συνεντεύξεις θα παίζουν όπως πάντα στις 4 το απόγευμα», λέει στην ανάρτησή της.

Μάλιστα, το story το συντροφεύει και το τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου «Όσο έχω εσένα», με την παρουσιάστρια να τονίζει: «Όσο έχουμε ο ένας τον άλλον».

znews.gr

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Προτιμότερες εκείνη την ώρα οι σειρές του Ρώμα στον ΑΝΤ1 πάρα οι εν λόγω γλυκανάλατοι παρουσιαστές που μας τους πλασάρουν και για επιτυχημένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Στούντιο 4 είναι η καλύτερη εκπομπή που υπάρχει στο είδος της και οι συγκεκριμένοι παρουσιαστές δεν πλασάρονται, είναι πράγματι επιτυχημένοι με τα νούμερα που κατάφεραν να χτυπούν καθημερινά στην ΕΡΤ. Κατάφεραν μεγάλο άθλο πέρσι! Σιγά μη βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια μπαγιάτικα αστειάκια του Ρώμα! Έλεος!

      Διαγραφή
    2. Μιλάμε για μια εκπομπή που δημιούργησε συνήθεια στην μεσημεριανή ζώνη της ΕΡΤ1, που χτύπησε στα ίσα δαπανηρές επιλογές των ιδιωτικών καναλιών, που σημείωσε σταθερά ποσοστά πέριξ του 7-9%, που ανέβασε τον μέσο όρο της ΕΡΤ1, που έγινε αντικείμενο συζήτησης πολλές φορές στα social media, που έβγαλε πολλές ειδήσεις αβίαστα και που αναπαράχθηκαν οι συνεντεύξεις της από όλες τις εκπομπές και τα sites. Αν όλα αυτά δεν είναι ο ορισμός της επιτυχίας, τότε τι είναι; Θα χάσουμε κάθε ίχνος λογικής στο τέλος.

      Διαγραφή
    3. Σιγά τα νούμερα που κάνανε, τα μισά και λιγότερα σε σχέση με τις σειρές του Ρώμα
      άμα είναι έτσι οι επιτυχίες

      Διαγραφή
    4. 10.22 Άμα μπορείς κάνε κι εσύ καθημερινά 7-9% στην ΕΡΤ σε ανταγωνιστική ζώνη. Δες τι σου γράφει ο Greek Tv από πάνω για το τι εστί επιτυχία κι άσε τις εμμονές με τα χαζά του Ρώμα.

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι εμμονή, πραγματικότητα είναι. Μονοψήφια κάνουν. Και οι σειρές του Ρώμα δεν είναι χαζές, τόση αποδοχή έχουν από τον κόσμο τόσα χρόνια, αυτό κάτι λέει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμμονή είναι όταν σου εξηγούν με επιχειρήματα τους λόγους που η εκπομπή αυτή συνιστά επιτυχία κι εσύ δίχως επιχειρήματα επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια. Όποιος καταλαβαίνει από τηλεόραση χωρίς εμμονές, μπορεί και να διακρίνει την επιτυχία του Στούντιο 4. Δεν έχει υπάρξει ούτε ένας που να γράψει κάτι αρνητικό για την εκπομπή αυτή εκτός από σένα, άρα...; Εμμονές τι να πεις...

      Διαγραφή
  3. Σιγά την εκπομπή μωρέ, μια από τα ίδια με τις άλλες είναι, τίποτα το διαφορετικό και πρωτότυπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σου ξαναλέω ότι είσαι ο μόνος που το λες αυτό, ενώ από πάνω ο άλλος σου έγραψε ένα κατεβατό με επιχειρήματα. Τραγικός με εμμονές απλά!

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com