Ticker

10/recent/ticker-posts

Το νέο πάνελ της Μαγγίρα στον ΑΝΤ1 - Ποιός από το παλιό δεν θα είναι;



Πριν από λίγο καιρό, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε, σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους, την μεταγραφή της Μπέττυς Μαγγίρα και τώρα αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα οι νέοι συνεργάτες της. Ποιοι είναι αυτοί;


Καταρχήν, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται ο μόνος που παραμένει δίπλα της από την ομάδα του “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” είναι ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος αποτέλεσε και το μήλον της έριδος στην διαπραγμάτευσή της με το OPEN. Αν και γραφόταν κατά κόρον ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, όχι μόνο δεν θα είναι στη νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1, αλλά η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε του έγινε και πρόταση για να είμαστε ακριβείς οπότε μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι λέξεις παραμένει ελεύθερος και χωρίς τηλεοπτική στέγη.


Από νέους συνεργάτες θα δούμε τον Τάσο Μπιμπισίδη, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν βρέθηκε στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου στο “Γεια σου” στον ΣΚΑΪ.


Όσο για την περιβόητη γυναίκα που αναζητούσαν από το κανάλι, αυτή τελικά θα είναι ένα νέο και άκαυτο πρόσωπο που προέκυψε μέσα από δοκιμαστικά που έγιναν. Πρόκειται για την Γεωργία (Τζο) Κουτσοκώστα, η οποία ήταν στο Mad. Ο τίτλος ακόμα αναζητείται ενώ τις επόμενες μέρες πρόκειται να πέσουν και οι τελικές υπογραφές με τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή του ΣΚ που θα ξεκινάει εκεί λίγο στις 10.00, ενεργοποιώντας μετά από πολλά χρόνια την περιβόητη πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του ΑΝΤ1.


Γράφει η Τίνα Μεσαροπουλου (tinasmes)

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. χαλια μαυρα το πανελ. περιμενει με αυτα τα ατομα τηλεθεαση; περιπατο θα κανει το μεγκα και το οπεν στη ζωνη και τριτη και τελευταια η μπετουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νούμερα Πρωινιάτικα και Παπίλα θα κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι έχετε άποψη και όλοι έχετε να πείτε ένα κακό σχόλιο για όλες τις εκπομπές και τις σειρές του Αντ1. Τόσο μένος για άλλο κανάλι δεν έχω συναντήσει ξανά. Εδώ έγραψαν ότι η Μάγισσα είναι η λάμψη του 2023. Τι να πω η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω δεν εχω μενος αγαπω τον αντ1 κ το μεγκα. αλλα ο αντ1 παει απο το κακο στο χειροτερο. ειναι δυνατον να βαζουν τοσο ανευρο πανελ στη μαγγιρα; περιμενει δηλαδη να ξεχωρισει η μαγγιρα με 3 παιδια ανευρα στο πανελ; εγω εικαζω οτι η μπετυ με τετοιο πανελ δε θα παει καλα. θεωρω μεγκα κ οπεν θα πανε καλυτερα στα πρωινα σκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια χαρά θα τα πάει η Μαγγίρα, αν στο OPEN με τόσο ανταγωνισμό κατάφερνε και έκανε 8%,στον ΑΝΤ1 που είναι και μεγάλο κανάλι και ξέρει να στήνει εκπομπές θα κάνει σίγουρα γύρω στα διπλάσια ποσοστά, θα το δείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΝΤ1 ξέρει; Τότε γιατί ήταν τόσο χάλια η εκπομπή της Παπίλα; Γιατί άφησαν τον Λιάγκα να πει στον αέρα ότι βλέπει εκείνη τη στιγμή στο κινητό του τη 12χρονη από τον Κολωνό;

      Διαγραφή
    2. Τι έκανε λέει; Ξέρει να στήνει εκπομπές; Α καλά!

      Διαγραφή
    3. Τα νούμερα που έκανε η Μαγγίρα τα έκανε γιατί έπαιζε πολύ survivor. Εκεί ανέβαιναν τα νούμερα της. Μη δουλευόμαστε. Και μπορούσε να το κάνει γιατί το οπεν δεν είναι μεγάλο κανάλι. Στον αντ1 που είναι μεγάλο κανάλι δεν θα μπορεί να παίξει ούτε survivor, ούτε fame story, ούτε φάρμα. Ειδικά fame story και φάρμα που θα είναι σε κανάλι που είναι με τον ant1 σε πόλεμο, και δεν υπερβάλω με τον όρο πόλεμο. Θα πρέπει να έχει πρωτογενές περιεχόμενο που με αυτό το πάνελ δεν το βλέπω να το έχει.

      Διαγραφή
    4. ξερει να στηνει εκπομπες ο αντ1? γελανε και οι πετρες. παπιλα και αλιμπερτη πηγανε απατες. μην πω για αλλες εκπομπες που πρσπαθησαν πριν χρονια στη πρωινο σκ αντ1. ο αντ1 εχει μεγαλο θεμα. η μπετυ στο οπεν δεν σαρωσε απλα πηγε ικανοποιητικα για το μεσο ορο του οπεν. θα μου πεις βεβαια ο αντ1 σε μεσο ορο κοντευει να γινει ερτ οποτε ναι η μπετυ καλα θα παει. χαχαχα. εχω την εντυπωση παντως πως ο κοκλωνης με 2 παραγωγες μεγκα κ οπεν στο πρωινο σκ δε θα αφησει στη μαγγιρα να κανει νουμερα. θα στησει σιγουρα καλη εκπομπη στο οπεν κ τοτε η μπετυ καηκε.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com