Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝΤ1: Αλλαγή στο πρόγραμμα νούμερο 5.000



Όλο το mediako  σύστημα γελάει με τον ΑΝΤ1 και τον προγραμματισμό του...

Το κανάλι που χθες πήρε την 7η θέση στο prime time αλλάζει για άλλη μια φορά τον προγραμματισμό του κι έτσι μεταφέρει τους Παγιδευμένους στη 1 π.μ. από τη Δευτέρα 14 Αυγούστου.

Στην θέση τους μπαίνει μια ακόμα ελληνική ταινία. 

Είπαμε, ο άνθρωπος είναι εγωιστής για να βάλει σειρά που έφερε ο Λάτσιο ή κάποιος άλλος.

Αυτά βλέπουν στο OPEN  και ήδη κάνουν σχέδια...

Αγαπητέ , ο εγωισμός και η τηλεόραση δεν πάνε μαζί... Προσαρμόζεσαι... Είσαι τόσα χρόνια εκεί μέσα κι ακόμα δεν το έμαθες;

Αλήθεια ο Κυριακού βλέπει τι γίνεται στο κανάλι; Ξέρει άραγε τι θέση έχει ο ΑΝΤ1;

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Από προγραμματισμό καμία ελπίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα έχετε λυσσάξει με τον προγραμματισμό του αντ1 και τη στοχοποίηση του Ποφάντη. Χαλαρώστε λίγο, κάντε καμιά βουτιά και από το φθινόπωρο με το νέο πρόγραμμα θα ξαναπάρει τα πάνω του το κανάλι. Έλεος πια, ακόμα και στον ύπνο σας πάω στοίχημα πως αυτόν βλέπετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίστεψε μας , παρακαναμε βουτιές φέτος , μάλλον θα πρέπει να κάνεις κι εσύ μπας και ξελαμπικαρει το μυαλό σου...
      Επίσης δε νομίζω ότι ανέφερα κάποιο συγκριμένο όνομα στο άρθρο.
      Αν βλέπω έναν τέτοιο άνθρωπο στον ύπνο μου, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
      Αγαπητέ , θα έπρεπε να καταλάβεις ότι εδώ και 15 χρόνια που υπάρχει το TVNEA στον αέρα, εγώ προσωπικά δεν εξαρτώμαι απο κανέναν κι απο τίποτα. Αν θέλω αύριο κατεβάζω ρολά στο site. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν αποδέχτηκα προτάσεις καναλιών; Εδώ μπαίνει η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα...
      Αλήθεια μερικούς δεν σας καταλαβαίνω . Δεν γράφουμε για τον ΑΝΤ1, ξεκινάτε τα σχολια το site είναι αντεννικό. Κράζουμε τον ΑΝΤ1 το site πάλι είναι αντεννικό...
      ΣΥΝΕΛΘΕΤΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  3. Αλήθεια, είναι απορίας άξιο τι κάνει ο Κυριακού και δεν έχει επέμβει ακόμα. Πάντως με τέτοια νούμερα δεν μπορεί να γίνει προμόσιον για τις νέες σειρές από τον Σεπτέμβριο. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι μαγικά τον Σεπτέμβρη τα νούμερα θα ανέβουν μόλις μπουν οι νέες σειρές νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουν πλευρό. Θα μου πείτε ότι γίνεται προώθηση και μέσω σόσιαλ όμως ματά κύριο λόγο τα σόσιαλ τα χειρίζονται οι νέοι και οι νέοι μπορεί να βλέπουν σειρές αλλά τις βλέπουν online ετεροχρονισμένα κάτι που δεν προστίθεται στην τηλεθέαση. Τα μεγάλα σε ηλικία άτομα που δίνουν τα ποσοστά τηλεθέασης κατά κύριο λόγο δεν έχουν ιδέα για τις νέες σειρές που ετοιμάζει το κανάλι γιατί απλά όπως φάινεται από τα νούμερα δεν παρακολουθούν ΑΝΤ1. Και θα είναι κρίμα τουλάχιστον για την Μάγισσα να μην πάει καλά κι όταν λέω καλά εννοώ πάνω από 20% γιατί πλέον έχουνε βαφτίσει το 11% επιτυχία. Αν δεν θέλουν να χάσουν κι άλλη σεζόνπρέπει να ξυπνήσουν... χτες. Κι όσον αφορά την δεύτερη ελληνική ταινία που έχουν σκοπό να βάλουν είναι πραγματικά τρελό αυτή η εμονή με συγκεκριμένα προγράμματα. Έχεις μία ταινία στις 21:00 πρέπει να βάλεις κι άλλη αμέσως μετά βάλε μία ξένη ταινία ή μία ξένη σειρά, τι φοβούνται, τον πάτο τον έπιασαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας βαλουν τα ανεπομειναντα επεισοδια της σειρας Εκτος υπηρεσιας για να ολοκληρωθει η σειρα & επειδη θα ειναι νεα επεισοδια,ισως να τσιμπησουν και νουμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν παικτει όλα τα επεισόδια που είχαν γυριστεί δεν υπάρχουν άλλα

      Διαγραφή
    2. Η σειρά ολοκληρώνεται στα 31 επεισόδια όπως είπε η Βασιλική Ανδρίτσου στη Μπακοδήμου άλλα προβλήθηκαν μόνο τα 18. Τα έχουν γυρίσει όλα άλλα ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μην τα προβάλλει.

      Διαγραφή
  5. δεν θα πιστευα ποτε οτι θα εβλεπα τον αντ1 να ειναι στο 6%. πραγματικα το δευτερο παλαιοτερο ιδιωτικο καναλι της χωρας μετα το μεγκα να φτανει στα επιπεδα μακεδονια τβ και μεσα στο καλοκαιρι το οπεν με σχεδον ανυπαρκτο μποξ οφις στο ιστορικο του να καταφερνει να κανει σαν οπεν παραπανω τηλεθεαση απο ενα αντ1 με τοσο μεγαλο αρχειο σειρων και ιστορικο ονομα. απορω ο κυριακου δεν ειναι επιχειρηματιας δεν βλεπει οτι το ιστορικο αυτο καναλι εγινε σαν περιφερειακο; 10 χρονια μια μακρυπουλια εναν αρναου σε χιλια ποστα και εναν λιαγκα με παπαδακη. εξελιξη μηδεν. μυθοπλασια αισχος. ας το κλεισουνε γιατι πραγματικα μονο καναλι πρωτης γραμμης δε τον λες πια τον αντ1. θα φανε και τα μουτρα τους με τη μαγγιρα και εκει θα δουμε γελιο. γιατι με το πανελ που λενε για μαγγιρα μακαλια και 2 ατομα αγνωστα δε θα δει ουτε τα ποσοστα της παπιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντα υπήρχε πρόβλημα στο προγραμματισμό αυτού του σταθμού, φέτος όμως είναι το κάτι άλλο. Η μπαλα τώρα χάθηκε! Οι αλλαγές μόνο κακό κάνουν τώρα! Ας ελπίσουν ότι όλος αυτός ο κόσμος θα γυρισει το Σεπτέμβριο πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να σταματησει εντελως η επαναληψη των παγιδευμενων δεν παιζει,ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com