Ticker

10/recent/ticker-posts

Προβληματισμός στον ALPHA με το "Παζάρι"


Τα έχουν… παίξει κάποιοι -και δικαιολογημένα!- στον ALPHA με την απόφαση να βγάλουν το Μεγάλο Παζάρι πριν καταλάβουν τι ακριβώς είναι… για να γίνει σωστά. Σε ένα ταξίδι μάλιστα στο εξωτερικό όπου έκαναν στελέχη του σταθμού διαπίστωσαν με τα ματάκια τους την υπερπαραγωγή που γίνεται πλέον για το τηλεπαιχνίδι, γυρίζοντας εκεί ένα επεισόδιο τη μέρα. Και σαν να μην τους ήταν αρκετό που είδαν ότι πρόκειται πράγματι για Μεγάλο… πολύ μεγαλύτερο από όσο είχαν φανταστεί, ήρθε κι η απογοήτευση με το δοκιμαστικό που έκαναν σε πολύ γνωστό τραγουδιστή και έλπιζαν ότι στο πρόσωπό του είχαν εντοπίσει τον ιδανικό παρουσιαστή. Εντάξει, καταλαβαίνω ότι είναι εκνευριστικό που κουιζάρω και δεν λέω όνομα, αλλά κι ο ίδιος πήγε με το ζόρι (όπου «ζόρι» ίσον «είναι πολλά τα λεφτά»!) να το κάνει… οπότε δεν υπάρχει λόγος να τον… στιγματίσουμε ως «ανίκανο», ενώ μάλιστα σε άλλο… παζάρι, καλλιτεχνικό, έχει μεγάλη αξία.

Πηγή: newsit.gr - Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Εχουν διπλα τους τον Μικρουτσικο, τι ψαχνουν αλλον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελευταία το έπαιξε ο Σκαι με πλήρη αποτυχία. Γιατί να το ξανακάνουν; Κουτοί είναι; Και να βάλουν στον πάγο το Ντιλ με σταθερά διψήφια και κάποιες μέρες δυνατά; Πολύ κακή απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχολιάζετε ενώ δεν έχετε ιδέα από ελληνική τηλεόραση. Όταν βγήκε ο Τροχός της Τυχης στο MEGA το 1998 ηταν πλήρης αποτυχία, μετά από 4 σεζόν στον ΑΝΤ1 που έσκισε. Αν δεν τον εβγαζε το STAR επειδή είχε αποτύχει στο MEGA, 10 χρονια τώρα θα έψαχνε lead in.
      To Παζάρι τόσο στο MEGA όσο και στον ALPHA το 2004 έσκισε. Το ότι πήγε χάλια στον ΣΚΑΪ οφείλεται στην φθηνή παραγωγή (που δεν πλήρωσε και ποτέ τους παίκτες) και στο ίδιο το κανάλι που οτιδήποτε έχει βγάλει στην ψυχαγωγία χωρίς την παρέμβαση του τούρκου έχει αποτύχει .

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com