Ticker

10/recent/ticker-posts

Καταρρέει η live ψυχαγωγία στο Mega - Τι φταίει;



 Γράφει ο TVMANIAC

Από το κακό στο χειρότερο πάει η καθημερινή live ψυχαγωγία στο Mega. Ελεονώρα Μελέτη, Δανάη Μπάρκα και Ελένη Μενεγάκη βρίσκονται καθημερινά κάτω από τη βάση του 10% και πολλές φορές και σε μονοψήφια που δεν συναντά ούτε το OPEN. 

Τι φταίει; 

Θέλει και ερώτημα; 

«Mega Καλημέρα»: Με αυτή την παρέα δεν γελάς ποτέ. Δεν έχει δέσει το γλυκό μεταξύ τους. Ένας Κώστας Τσουρός που δεν περνά καλά και φαίνεται και ένας Θανάσης Πάτρας που πολυλογεί χωρίς να λέει κάτι ουσιαστικό είναι απόλυτη συνταγή για τα μονοψήφια. Επίσης, να πάρουν απόφαση πως αυτό το σκηνικό σε ψυχοπλακώνει πρωί πρωί. 

«Πάμε Δανάη»: Το κοινό πια στην πρωινή ζώνη θέλει πληροφορία, άποψη, παρασκήνιο. Δεν μπορεί να σταθεί μία εκπομπή που έχει μπει στον αυτόματο. Αν δεν «ιδρώσεις» για να παράξεις το αποκλειστικό, θα σε καταπιούν τα μονοψήφια. 

«Ελένη»: Πότε έκανε νούμερα από 2015 και μετά για να κάνει τώρα; Αφού κουράστηκε μαζί της το μεσημεριανό κοινό (θυμίζουμε πως από το 2011 που μετακινήθηκε στη ζώνη αυτή και για 4 χρόνια τα πήγαινε εξαιρετικά), η ίδια έπρεπε όταν επέστρεψε το 2021 μέσα από το Mega να προσφέρει κάτι άλλον στον τηλεθεατή. Αντί αυτού, προτίμησε την ασφάλεια του βαρετού μαγκαζίνο χωρίς ουσία. 

Τρία στα 3 οι αποτυχίες για το Mega για 7 ολόκληρες ώρες. Το «Mega το καλό...»...Εδώ γελάμε!



Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Όσον αφορά το σκέλος που αφορά τη Δανάη, όπου "πληροφορία, άποψη, παρασκήνιο" βάλε κιτρινίλα, κλειδαρότρυπα, τρας και θα είσαι μέσα για το τι θέλει το κοινό αν κρίνουμε από τις δύο πρώτες επιλογές του στα πρωινάδικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μενεγάκη στον αυτόματο εδώ και 20 χρόνια, η Μπάρκα θα μπορούσε να έχει το Πάμε Δανάη μαγνητοσκοπημένο και η Μελέτη κουρασμένη μιας και η ίδια δήλωνε για χρόνια πως μετά από τόσες σεζόν Πρωινού Καφέ και Μελέτης έχει τελειώσει από την καθημερινή πρωινή τηλεόραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ γελάμε? ...πόσα κόμπλεξ ο γράφων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την εκπομπή της Μελέτη δεν φταίει το πάνελ αλλά η ίδια. Και άλλο πάνελ να είχε η ίδια βγάζει τέτοια ξινίλα πρωινιάτικα που δεν θέλεις να την δεις. Έχει κουράσει και έχει γίνει αντιπαθέστατη στον κόσμο. Για την Μενεγάκη σωστά τα λέτε από την άλλη όμως αν ισχύει αυτό που κατά καιρούς λέγεται πως έχει από πίσω ένα σωρό χορηγούς και φέρνει λεφτά γιατί να νοιαστεί για τα νούμερα η ίδια αν το κανάλι δεν νοιάζεται αφού τα λεφτά έρχονται;; Τώρα για τη Μπάρκα δεν θα διαφωνήσω για το ‘’πληροφορία, άποψη, παρασκήνιο’’ αλλά δεν είναι αυτά τα τρία που φέρνουν τα νούμερα στους ανταγωνιστές της. Εκείνη φυσικά και δεν τα έχει αλλά δεν τα έχουν και οι αντίπαλοι της. Κιτρινίλα, κουτσομπολιό, κλειδαρότρυπα, προπαγάνδα, στοχοποίηση, κατάκριση τέτοια έχουν οι αντίπαλοι της και κάνουν νούμερα γιατί δυστυχώς ο κόσμος από παλιά έχει μάθει να μην κοιτά τη δική του καμπούρα αλλά να ασχολείται με αυτή των άλλων κατακρίνοντας τους την ίδια στιγμή που αυτοί μπορεί να κάνουν τα ίδια ή και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com