Ticker

10/recent/ticker-posts

70% του τηλεοπτικού χρόνου του OPEN στον Κοκλώνη




Καινούργια σελίδα με μια σύμπραξη-φωτιά ανοίγει για το Open, που φέρνει ντόμινο εξελίξεων και αλλαγών στον τηλεοπτικό χάρτη.

Όπως αναφέρει η RealNews, την ώρα που τα μεγάλα κανάλια «χτίζουν» μεταξύ τους συμμαχίες, το Open έκλεισε deal με την Barking Well Media, που αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει το σύνολο του ψυχαγωγικού προγράμματος ως εκτέλεση παραγωγής και ως διαχείρηση.

Σε ό,τι αφορά το αντάλλαγμα, αυτό θα είναι η εμπορική εκμετάλλευση όλων των ζωνών, πλην ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών.

Την ίδια στιγμή, με φόντο την έλλειψη ρευστότητας λόγω δυσκολίας κινήσεων κεφαλαίων εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία και της απροθυμίας για εκ νέου επένδυση σε ψυχαγωγικό πρόγραμμα, ο Ιβάν Σαββίδης παραχωρεί τα «κλειδιά» της ψυχαγωγίας στον Νίκο Κοκλώνη και βρίσκει τη λύση που έψαχνε.

Να απαλλαγεί από τη χρηματοδότηση του ψυχαγωγικού προγράμματος, παραμένοντας ιδιοκτήτης του Open χωρίς να χάσει τον έλεγχο της ενημέρωσης.

Από την πλευρά του, ο γνωστός παρουσιαστής επιστρέφει στο κανάλι όχι απλά ως παραγωγός, αλλά με ευρεία συνεργασία, που του δίνει τον έλεγχο σχεδόν στο…70% του τηλεοπτικού χρόνου και μαζί τα έσοδα που θα προκύψουν από τις προγραμματικές επιλογές της ομάδας του.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μάλιστα! Αυτό και αν είναι απόφαση βόμβα. Από την άλλη δεν υπήρχε διαφορετική λύση. Άλλωστε το τελευταίο τρίμηνο το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού θύμιζε το κλειστό Alter…
    Ξαφνικά και εν μια νυχτί, κάπου τον Μάρτιο-Απρίλιο, χάθηκαν από το πρόγραμμα οι εκπομπές των Θεοφάνους, Μπέζου, Περρή και Δούση χωρίς προειδοποίηση καθώς και οι ελληνικές ταινίες. Μοναδικό πρόγραμμα που έμεινε ήταν η Μαγγίρα, η Τσολάκη, ο Έρωτας Φυγάς & η Δίκη μας Οικογένεια. Και κάπου ριγμένο στο πρόγραμμα του ΣΚ το Κόκκινο Ποτάμι και αμερικανικές ταινίες του ‘90.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com