Ticker

10/recent/ticker-posts

Ρήγμα στις σχέσεις ΑΝΤΕΝΝΑ με Μαξίμου για τη συνεργασία Alpha – Star – Nova




Ρήγμα στις σχέσεις Θοδωρή Κυριακού και Μεγάρου Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έφεραν αποτέλεσμα, καθώς δεν υπήρξε ανταπόκριση στα θέματα που υποβλήθηκαν. Ήδη υπήρχε ενόχληση για την αυτονόητη έγκριση από την κυβέρνηση της επένδυσης της United Media σε Alpha – Star, μετά την αλλαγή του νομικού καθεστώτος. Η κυβέρνηση είχε απαγορεύσει στις συνδρομητικές πλατφόρμες να επενδύουν στην ελεύθερη τηλεόραση, αλλά μετά την προσφυγή της United στην ΕΕ ήρε το σοβιετικού τύπου καθεστώς.

Στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, το όλο ζήτημα έχει προκαλέσει μεγάλη αντίδραση και ως απάντηση ήρθε η στάση των εκπομπών, ενημερωτικών και ψυχαγωγικών, του ΑΝΤ1 με κριτική προς την κυβέρνηση. Παράλληλα, την ίδια ώρα υπήρξε προσέγγιση, σε ανώτατο επίπεδο, και με την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή:typologies

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Να με συγχωρείτε αλλά έρχονται σε επαφή τα κανάλια με τις ηγεσίες των κομμάτων και αποφασίζουν το αν θα ασκήσουν ή όχι κριτική οι εκπομπές τους με βάση το αν νιώθουν δυσαρεστημένα ή όχι κι αν έχουν συμφωνήσει ή όχι για κάτι; Το άρθρο το λέει και όχι εγώ. Κοίτα να δεις και εγώ που πίστευα τα όσα μου λέγανε στα τρέιλερ περί ανεξάρτητης και αντικειμενικής ματιάς στην ενημέρωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com