Πανικός στο Mega για την πτώση στα νούμερα και ο φόβος για την 5η θέση!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Σε πτώση είναι το Mega το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα τα στελέχη του σταθμού να προβληματίζονται για αυτό το ξαφνικό «ξεφούσκωμα», παρά το δυναμικό ξεκίνημα των πρώτων μηνών. 

Ο πονοκέφαλος είναι τεράστιος, σε τέτοιο βαθμό που υπάρχει φόβος πως μπορεί το κανάλι να πέσει στην 5η θέση, καθώς ο ALPHA και ο ΑΝΤ1 παραμένουν σε καλό επίπεδο, ενώ ενδέχεται το STAR να ευνοηθεί πολύ απο το «Master chef» και ο ΣΚΑΙ από το «Survivor». 

Η Ελεονώρα Μελέτη με το «Mega καλημέρα» κόντραρε τον πρώτο καιρό την Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά πλέον η παρουσιάστρια του ALPHA είναι σταθερά πρώτη. Η Δανάη Μπάρκα ενώ σημείωνε συνεχείς πρωτιές τους πρώτους τρεις μήνες, εδώ και αρκετές εβδομάδες δεν «ξεκολλά» από την τρίτη θέση. 

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να σημειώνει από διψήφια μέχρι χαμηλά διψήφια, ενώ και η Μαρία Μπεκατώρου με το «The chase» δεν φαίνεται να έχει κάνει την ανατροπή. 

Τέλος, το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται πως είναι η απότομη πτώση της «Γη της Ελιάς» που αποτελεί την καρδιά της prime time του σταθμού. Προχθές το βράδυ, χωρίς «Σασμό», «Άγριες Μέλισες» και «Master chef», υπήρχε απόσταση από το 20%, ενώ δεν είναι τυχαίο πως την Τρίτη που υπήρχε ο «Σασμός», αλλά όχι τα άλλα προγράμματα, «χτύπησε» 15αρι. 

Ο φόβος είναι απλός: Με τις «Άγριες Μέλισσες» και το «Master chef» απέναντι, υπάρχει περίπτωση να πλησιάσουν τα ποσοστά στο 10%;...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !