Ticker

10/recent/ticker-posts

Τίνα Μεσσαροπούλου: Τι σύμπτωση πάντως λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του Open TV να κλείνει το ΜEGA!


Τι σύμπτωση πάντως λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του Open TV να κλείνει το ΜEGA! Mega mou σε φάγανε… Φαντάζομαι με το κλείσιμό σου και τη σιωπή σου θα ικανοποίησες πολλούς. Στις 2.08 με “Απαράδεκτους”… οι απαράδεκτοι κατέβασαν τον διακόπτη. Και τώρα τι; Τώρα που η κυβέρνηση πέτυχε το σκοπό της και “έκλεισε τη διαπλοκή”, όλα θα αλλάξουν μονομιάς; Μόνο που MEGA δεν ήταν μόνο ο Πρετεντέρης, η Τρέμη, ο Καψής, και δεν ξέρω κι εγώ ποιοι άλλοι! ΜΕGA ήταν οι σειρές, οι πρωτότυπες εκπομπές, μια ολόκληρη εποχή… Tα όρνια ήδη τρίβουν τα χέρια τους πάνω από τις στάχτες…

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

  1. Ας πει κάποιος στην κυρία ότι το κανάλι δεν το έκλεισε η κυβέρνηση αλλά οι ιδιοκτήτες του... Δεν την είδα όμως να λέει κάτι για αυτούς όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όρνιο είναι η ίδια που γράφει μονίμως κειμενάκια που αβαντάρουν τον Alpha και δήθεν στηλιτεύουν τα κακώς κείμενα των υπολοίπων.
    Δεν είσαι αντικειμενική Τίνα μας και δεν πείθεις κανέναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μεγκα το έκλεισαν οι ιδιοκτήτες του, ένας εκ των οποίων είναι το νέο της αφεντικό. Να τα λέμε όλα. Και ναι δυστυχώς το μεγκα και ο εκδοτικός όμιλος με τον οποίο σχετιζόταν ήταν στην κορυφή της διαπλοκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε μας κυρία μου... Δεν την πηγαίνω τη συγκεκριμένη κυβέρνηση αλλά δεν έκλεισε το Mega η κυβέρνηση. Οι μέτοχοί της έριξαν το κανάλι στα βράχια και ούτε που τους ένιαξε για τους εργαζόμενους. Μην ακούμε συνέχεια παραμύθια για το ότι η κυβέρνηση φταίει για το κλείσιμο του Mega.

    Άλλη ήταν η κυβέρνηση που έκλεισε την αποδεδειγμένα πλεονασματική ΕΡΤ για ίδιον ώφελος και προς χάριν της ιδιωτικής τηλεόρασης και της Digea, αλλά δε μιλάει κσνείς γι' αυτό.

    Όταν οι καναλάρχες και οι μέτοχοι του Mega έπαιρναν τα θαλασσοδάνεια με τις ευλογίες των εκάστοτε κυβερνήσεων, με αντάλλαγμα το κρύψιμο των ειδήσεων κάτω από το μαξιλάρι, ήταν όλα καλά...

    Και τον Σκάι δεν πάει η κυβέρνηση αλλά δεν διεκόπη η λειτουργία του σταθμού. Μάλιστα ο Αλαφούζος έσκασε ένα κάρο λεφτά για την πολυπόθητη άδεια, ειδικά στον πρώτο, ανεπιτυχή διαγωνισμό. Οπότε μη λέμε ό,τι θέλουμε...

    Το τσάμπα πέθανε να της πείτε της κυρίας Μεσσαροπούλου και να της μεταφέρετε το μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @11.08 0,60€ το σχόλιο; Πλήρωνε την πλεονασματικη ερτ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το mega το εκλεισε η κυβερνηση. Απαγορευσε στις τράπεζες να κανουν οποιονδηποτε διακανονισμο για αυτό και εκοψαν τις διαφημισεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1,23 το κανάλι το έκλεισαν οι μέτοχοι.Δεν έβαλαν τα λεφτά και έτσι οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα και από τους νόμους να κλείσουν τους λογαριασμούς.Διαφορετικά θα έχουν νομικές συνέπειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά η συγκεκριμένη δεν ξέρει τι της γίνεται... άλλη μια πληρωμένη της ΝΔ ... Το νέος της αφεντικό ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες που άφησαν το μεγα να πεθάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζήτω ο Παππάς! Ζήτω! Ζήτω ο Σύριζα! Ζήτω! Ζήτω η "δημόσια" ΕΡΤ! Ζήτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ 11:15 π.μ. προτιμώ να πληρώνω 0,10 λεπτά την ημέρα (0,10 x 30 = 3,00 € / μήνα) με όλα αυτά που μου προσφέρει η ΕΡΤ, σε αριθμό καναλιών, ραδιοφώνων, ορχήστρα, υβριδική ΕΡΤ, αθλητισμό, ντοκιμαντέρ, γνωριμία με την ύπαιθρο, πολιτισμό και τόσα άλλα, παρά όπου και αν γυρίσω στην ιδιωτική TV να βλέπω συνέχεια μα συνέχεια οπίσθια και χαζοχαρούμενα σίριαλς και shows.

    Κάνεις θέμα τα 0,10 € την ημέρα για όλα αυτά που προσφέρει η ΕΡΤ, αλλά για το ίδιο ποσό που πλήρωνες επί ΝΕΡΙΤ για ένα μόνο κανάλι, δύο ραδιόφωνα και τίποτε άλλο, δε σε είδα να περιδιαβαίνεις τα blogs και να σχολιάζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέλεις να μου πεις 2:56 μ.μ. ότι σε κανένα άλλο κανάλι δεν γλύφει κανείς κανέναν. Ούτε ο Σκάι αποκλειστικά τη ΝΔ, ούτε άλλα κανάλια αποκλειστικά τον Σύριζα...

    Η Δημόσια Τηλεόραση, είτε λέγεται ΕΙΡΤ, είτε ΥΕΝΕΔ, είτε ΔΤ, είτε ΝΕΡΙΤ, είτε ΕΡΤ, είτε αύριο ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ, πάντα θα έχει εξάρτηση από την εκάστοτε κυβέρνηση, όσο δεν την αφήνουν να κάνει τη δουλειά της. Από εκεί και πέρα, αν θέλεις να εξαιρέσεις το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων, αν και η ΕΡΤ καλεί όλους τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων, το υπόλοιπο δελτίο της, είναι πραγματικός θησαυρός. Όπως και όλο το υπόλοιπό της πρόγραμμα που δεν υποβαθμίζει την αισθητική του τηλεθεατή.

    Οπότε σταματήστε να βγάζετε το μίσος σας προς την ΕΡΤ και ασχοληθείτε λίγο και με τους δημοσιογράφους και των υπόλοιπων καναλιών που δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. MIKU HINASAKI το χρεος μπορουσε να ειχε μειωθεί αν επαιζαν διαφημισεις. Αλλα οι τράπεζες με εντολη συριζα τους εγκλωβισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οχι στα ριαλιτι κάνεις τρομερό λάθος.Το κανάλι χρειαζόταν 30 εκ χρήμα ρευστό.Αν δεν τα έβαζαν , που δεν τα έβαλαν το κανάλι θα σταματούσε να πληρώνει τα δάνεια.Οι τραπεζίτες έκλεισαν τους λογαριασμούς για να διαφυλάξουν τα λεφτά που είχαν δώσει στο κανάλι χωρίς καλύψεις (90 εκ ευρώ!).Οι μέτοχοι φταίνε 100%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @11.08,3.05,3.16 3 επί 0,60 το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το Mega δεν έκλεισε διότι είχε πάρει θαλασσοδάνεια.
    Οι τράπεζες θα υπερκαλυφθούν με την εκλπειστηρίαση σήματος, ταινιοθήκης και ακινήτων.
    Οι εργαζόμενοι και ειδικά όσον αφορά το κομμάτι των αποζημιώσεων είναι πολύ αμφίβολο.
    Η στοχοποίηση του καναλιού ως διαπλεκόμενου έπειξε το ρόλο της.Και είναι αστείο διότι όσο "διαπλεκόμενο" ήταν το MEGA άλλο τόσο ήταν και τα υπόλοιπα ελληνικά κανάλια, απλά πλήν ΣΚΑΪ δεν είχαν την ενημερωτική παρέμβαση του μεγάλου καναλιού.
    Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
    Είχε σχεδιαστεί με έναν ισχυρό ενημερωτικό μηχανισμό και προσέφερε υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία.Έγιναν και λάθη.
    Οι μέτοχοι έχουν την κύρια ευθύνη.
    Η πολυμετοχικότητα από ευλογία έγινε κατάρα.
    Οι επίγονοι αποδείχθηκε αδύνατον να συνεννοηθούν.
    Είχαν προφανώς και διαφορετικά πλέον συμφέροντα.
    Ο ένας μεγαλομέτοχος με καθημερινή εφημερίδα έκανε στροφή στηρίζοντας την παρούσα κυβέρνηση.Η εφημερίδα και ο εκδοτικός όμιλος κατέρρευσαν και οτίτλος πέρασε σε νέα χέρια.Το ίδιο και με έτερο μέτοχο, η εφημερίδες αντιπολιτεύονταν σκληρά, ταλαντέυτηκαν και τελικώς πέρασαν σε άλλα χέρια.
    Και οι δύο εκδοτικοί όμιλοι άφησαν μεγάλα χρέη.
    Ο τρίτος μεγαλομέτοχος διέθετε ήδη άλλο κανάλι εθνικής εμβέλειας.
    Οι νέοι μέτοχοι μπήκαν ενώ το κανάλι ήταν κλειστό.Ο ένας τελικώς απέκτησε άλλον σταθμό εθνικής εμβέλειας και ο έτερος υπέβαλλε σχετική αίτηση.
    Κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να βάλει λεφτά για συνεταιρικό μαγαζί.
    Το MEGA μπορεί να επιστρέψει μπορεί και όχι.
    Η ταινιοθήκη του είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 4:49 αποκλείεται το σήμα και η ταινιοθήκη να βγάλει 90 εκ ευρώ. Ο ίδιος ο Ψυχάρης είχε πει ότι τα πήρε με '' άερα''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΤΕΡΟΣ: διευθυντής γραφείου τύπου του Τσίπρα. Έγραψε στην Αυγή 11/7/18 απαντώντας στον Πρετεντέρη. ¨Εμείς ανίκανοι βρε μπουνταλά; Που σπρώξαμε σε χρεοκοπία τον Ψυχάρη σου και σε λουκέτο το Mega σου;¨ Αν αυτό δεν είναι ομολογία του εγκλήματος, τότε τι είναι ρε συριζοτρολακια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μονο ερτ παιδια. Θησαυρος...προπαγανδας. Και θρηνησαμε και πραγματικους νεκρους. Οχι σαν τους fake στο Ματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε άντε από εδώ τρολ της ΝΔ.Δεν πέφτω άλλο στο επίπεδό σου και σε αγνοώ.Φάε το σανό της ΝΔ σου και πήγαινε ψήφισέ την ξανά.Όταν βγει πες της να δώσει κανένα δανειάκι.

    ΥΓ Ο σκαι έχει δάνεια 120 εκ ευρώ και όχι 90 που είχε το μεγα.Και όμως είναι εκεί και εκπέμπει γιατί ο αλαφούζος πληρώνει κανονικά.Τα λαμόγια του μεγα μόλις έχασαν τη στήριξη των τραπεζών με τα λεφτά μας την έκαναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @6.43 και με τη βούλα συριζαιος. Μολις το επιβεβαιωσες. Όχι οτι είχαμε αμφιβολίες επ' αυτού. Μη χάσεις το βραδινό δελτίο της ερτ σε πρκλ πλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kανείς δεν γνωρίζει σήμερα πλην τραπεζών ποιες είναι οι συνολικές οφειλές του καναλιού στις τράπεζες.
    Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν παρκαρισμένα εδώ και δυο χρόνια στους λογαριασμούς περί τα 50.000.000 ευρώ,συν τόκοι.
    Υπάρχει υποθηκευμένη ακίνητη περιουσία.
    Υπάρχει η χρυσή ταινιοθήκη, που αποδείχθηκε στην πράξη ότι είναι εμπορικά εκμεταλλεύσιμη.
    Υπάρχει το μπραντ νέιμ.
    Οι τράπεζες έχουν, προφανώς, ήσυχο το κεφάλι τους.
    Διότι αν υπήρχε κίνδυνος να χάσουν λεφτά θα το πωλούσαν εν λειτουργία, έχοντας προβεί σε άλλες νομικές ενέργειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com