Ticker

10/recent/ticker-posts

Έκανε πρεμιέρα το ''Έλα, χαμογέλα'' στο OPEN- Όσα είπε η Σίσσυ μετά από 7 χρόνια απουσίας...


Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες! Το ΕΛΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ, έκανε πρεμιέρα σήμερα στις 09.45, μέσα από το ολοκαίνουργιο OPEN. H παρουσιάστρια, μέσα από ένα πλατό αρκετά διαφορετικό ,που θυμίζει σπίτι, καλημέρισε το κοινό μετά από 7 χρόνια ! Η ίδια ξεκίνησε κάνοντας έναν πρόλογο για την επάνοδό της στη μικρή οθόνη, αλλά και για το πόσο ενθουσιασμένη είναι για την ομάδα αλλά και για το καινούργιο κανάλι.

Μαζί της είναι ο Παύλος Σταματόπουλος, η Ελένη Βουλγαράκη ,και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Να σημειώσουμε πως στο team δεν είναι τελικά η Πρέλεβιτς, ωστόσο, την αποχώρησή της ,το κανάλι στο tvnea δυστυχώς δεν την επιβεβαίωσε ποτέ-αντιθέτως!


Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Είναι εξοργιστικό και συνάμα προκλητικό άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση να παίρνουν τις θέσεις των νέων παιδιών που σπουδάζουν το επάγγελμα αυτό. Ο Βασάλος δεν προσφέρει τίποτα στην εκπομπή. Ούτε που μιλάει. Απορώ για ποιο λόγο επιμένουν τα κανάλια να έχουν στο δυναμικό τους παίκτες από ριάλιτι. Ποιον απασχολεί; Κατά τ' άλλα πολύ ωραία εκπομπή, ζεστή, κεφάτη. Μας είχε λείψει τηλεοπτικά η Χρηστίδου. Είναι πολύ οικείο πρόσωπο. Συμπαθητικό πλατό και ωραία σουπεράκια. Καλή αρχή. Τελικά όπως το φανταζόμουν η Πρέλεβιτς δεν θα είναι στην εκπομπή από τη στιγμή που δεν πήγε στη φωτογράφιση. Τι έπαιξε άραγε; Άσχετο αλλά η Καινούργιου και η Μαυραγάνη ακόμα να συνηθίσουν την αλλαγή. Αντί να πουν Open, είπαν Epsilon. Η δύναμη της συνήθειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ για τον Βασάλο. Δεν προσφέρει τίποτα. Εκτός κι αν θεωρούν πως ένα ωραίο πρόσωπο και το ότι ήταν σε ένα ριάλιτι που έκανε πολύ μεγάλα νούμερα φτάνουν για να τον πληρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταματάω τις σπουδές μου στη σχολή δημοσιογραφίας. Θα πάω στο επόμενο ριάλιτι που θα βγει μόνο έτσι μπαίνεις στο χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναμενομενο πλατω,το ίδιο χάλια με πολλές φετινες όμοιες εκπομπες,εκπομπη με την ίδια κουτσομπολιστικη-κιτρινη θεματολογια και θυμιζει απομιμηση του ''Μες την καλη χαρα'',την κακη απομιμηση τους ''Μες την καλη χαρα'' με την ηλίθια Σπυροπουλου(οχι με τη Γερμανου).Αδιαφορη εκπομπη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com