Ticker

10/recent/ticker-posts

Πότε πέφτει μαύρο στο Mega;


H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Πόσο κρίμα για ένα κανάλι που έγραψε τη δική του ιστορία και μεσουρανούσε για δεκαετίες στην πρώτη θέση της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού. Αυτό το κανάλι μεγάλωσε γενιές και γενιές και λογικό να είμαστε τόσο συνδεδεμένοι μ' αυτό. Δεν χωνεύεται εύκολα ότι δεν θα υπάρχει MEGA στις τηλεοράσεις μας. Το MEGA δεν θα πεθαίνει ΠΟΤΕ! Θα μείνει ζωντανό στις καρδιές μας! Τα καλύτερα χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης! Δεν του άξιζε τέτοιο τέλος! Όλοι θα το θυμόμαστε για τις σειρές του και τα σόου. Ήταν πρωτοπόρο και καινοτόμο κανάλι και πάντα με τα καλύτερα τρέιλερ και την καλύτερη καμπάνια. ΑΝΤΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά από αυτό, τρομερό ενδιαφέρον θα έχει η διαδικασία της δημοπρασίας της ταινιοθήκης, και ειδικά του brandname. Δε νομίζω προσωπικά να κερδίσει κάποιος το λόγκο του Mega και να το βάλει στο συρτάρι... Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος συγκεκριμένων επιχειρηματιών, να κλείσει επιτέλους το Mega ως «Τηλέτυπος», με τα οικονομικά βάρη που είχε, και να επανέλθει ως νέα εταιρεία. Οπότε αργά ή γρήγορα θα το ξαναδούμε στις οθόνες μας. Το ζήτημα είναι όποτε γίνει αυτό, κι όποιος αναλάβει το επαναλανσάρισμα του σταθμού, να σεβαστεί τον χαρακτήρα που έχτισε τόσα χρόνια και να μείνει μακριά από έντονη πολιτική προπαγάνδα, γιατί πολιτικά χρωματισμένοι είναι όλοι οι σταθμοί. Το ότι το συγκεκριμένο κανάλι βρίσκεται μετα από τόσα χρόνια επαναλήψεων κοντά σε τηλεθέαση με σταθμούς με νέο πρόγραμμα, λέει πολλά. Μακάρι οι εργαζόμενοι που έχουν απομείνει να καταφέρουν να βρουν αλλού απασχόληση, και μακάρι για εμάς τους τηλεθεατές που αγαπήσαμε το ποιοτικό πρόγραμμα, να «αναστηθεί» ένα νέο Mega με σταθερές βάσεις και φυσικά την χρυσή του ταινιοθήκη και τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΕΓΚΑ. 29 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕΙΡΩΝ ΣΟΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ. ΘΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΩ YOUTUBE ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το mega δεν ηταν μονο οι ειδησεις του που μας απωθουσαν απο το καναλι(τους περισσοτερους,ισως,με καποιες εξαιρεσεις).Το mega ηταν οι σειρές του,οι ηθοποιοι,οι πρωτοι δημιουργοι-σεναριογραφοι-σκηνοθετες,οι εκπομπες,τα πρωτα show,τα πρωτα τηλεπαιχνιδια,οι Δυο ξενοι,το alma libre,ο Βλασσης Μπονατσος,οι Απαραδεκτοι,το Φαε τη σοκολατα σου,το Μπραβο,Ψιθυροι καρδιας,Παλιρροια,Σκορπιος,Ο επισκεπτης της Ομιχλης,το Χαμογελατε ειναι μεταδοτικο,το Ρετιρε,το Μεταξυ μας,οι Τρεις χαριτες,το Δις εξαμαρτειν,Βεντετα,Τζιβαερι και τόσα άλλα...Μνήμες,νοσταλγία,όμορφα χρόνια....Αντιο mega

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com