Ticker

10/recent/ticker-posts

Πώς οδηγήθηκε σε ρήξη ο Αντώνης Κανάκης με τον ΑΝΤ1. Όλο το ρεπορτάζ στο TVNEA.COM!

Και μπορεί η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη να έπεσε σαν βόμβα σε πολλούς, αυτοί που ξέρουν ,όμως,  απλά περίμεναν τα γεγονότα καθώς ήξεραν ότι είναι θέμα χρόνου.

Καταρχάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TVNEA.COM, ουδέποτε ήταν απόφαση του Αντώνη Κανάκη να κοπούν οι εκπομπές των Γιώργου Λιάγκα - Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το όλο χρονικό ξεκίνησε από την 1η παρουσίαση του ΑΝΤ1, το καλοκαίρι , όπου σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους 2 παρουσιαστές , έλαβαν απαντήσεις που ίσως δεν αρμόζουν σε ανθρώπους που είναι ακόμα στο κανάλι.

Και μπορεί στο ΑΝΤ1 να το έλεγαν από εδώ κι από εκεί κάποιοι , ο Αντώνης Κανάκης με γραπτά emails προς όλους, ζητούσε από τον σταθμό να ανασκευαστεί όλη αυτή η φήμη, καθώς ΠΟΤΕ  δεν ανέλαβε κανένα ρόλο στο πρόγραμμα του σταθμού (παρά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 τον Φλεβάρη που δεν υλοποιήθηκε ) ,ή θα πρέπει να διακοπεί η συνεργασία με το κανάλι.

Φυσικά η απάντηση που πήρε  από τον σταθμό είναι πως όλα αυτά είναι φήμες τον δημοσιογράφων, κάτι που ο Αντώνης Κανάκης έκανε υπομονή μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα, τη Δευτέρα, ο Στρατής Λιαρέλλης ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να προσπαθήσει να πείσει  τον παρουσιαστή  να μην τα τινάξει όλα στον αέρα και να καθίσουν κάτω για να στήσουν την late night ζώνη.

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Απο καιρο φαινοταν οτι δεν γουσταρε να κανει πλεον την εκπομπη.Αφορμη εψαχνε για να παραιτηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ιπταμενο πλυντήριο ΧΑΧΑΧΑΧΑ φαίνεται γι αυτό ξεκίνησε και δεύτερη εκπομπή και ήταν στον αέρα περισσότερες μέρες. Επειδή βαριόταν.


    Τι άλλο θα σκεφτείτε ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aνωνυμε δηλαδη εσυ δεν τον εβλεπες βαριεστημενο? Εμενα μου βγαζε ενα υφος οτι χαρη σας κανω που βγαινω μεσα στην πλεμπα της τιβι. Συν το οτι εκεινος δεν ηθελε να βγει φετος με το ραδιο αρβυλα αλλα δυο φορες με το βινυλιο. Ποιο καναλι θα παρει 2 φορες τη βδομαδα μια εκπομπη π εκανε 6 τοις εκατο. Εμενα μου βγαζανε μια επαρση. Θεωρω ομως μεγαλο πληγμα για τον αντ1 που εχασε το ραδιο αρβυλα. Κριμα ηταν υπεροχη εκπομπη και σταθμος στον αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστά Γιώργο. Ο Ποφάντης ήταν αυτός που είπε τόσο σε Λιάγκα όσο και Αρναούτογλου ότι ο Κανάκης τους έκοψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τους έκοψε για φέτος εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού δεν είναι "βόμβα", αλλά αναμενόμενο για πολλούς, γιατί κανείς σας εδώ μέσα δεν έγραψε κάτι τόσο καιρό στη στήλη του, να ενημερωθούμε κι εμείς; Και αναλύστε λίγο παραπάνω τι έγινε στην παρουσίαση του προγράμματος. Δεν τα γνωρίζουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Ράδιο Αρβύλα πρέπει να το είχε βαρεθεί. Το Βινύλιο πάλι νομίζω του άρεσε και για αυτό πιστεύω είχε ρίξει όλη του την προσοχή εκεί. Δικαστικά θα κινηθεί για να ζητήσει τί; Και οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας, συμβόλαιο πλέον δεν ισχύει. Για ψυχική οδύνη ή γιατί μπορεί όλο αυτό να επηρέασε τη φήμη του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8.23

    Φίλε μου, αυτό είναι ένα θέμα πολύ λεπτό. Αν ρωτήσεις τα παιδιά στο εδώ στο Tvnea θα σου πουν ότι το είχα πει ότι θα υπάρξουν εξελίξεις.

    Επίσης όπως είπα και με ανάρτηση μου, μέχρι και αυτή τη Δευτέρα ο Λιαρελης προσπαθούσε να πείσει τον Κανάκη να συνεχίσει κανονικά και να στήσουν το late night. Η συνέχεια γνωστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com