Ticker

10/recent/ticker-posts

UPDATE ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ-Τα νούμερα τηλεθέασης στο Prime time...

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών...
Αναλυτικά για χθες 26/9/2018:

Πρόγραμμα Σύνολο/18-54


Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 18,8 17,6
ΚΑΝΕ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ 
17,9 16,5 ΠΡΕΜΙΕΡΑ
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 10,0 10,5
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 26,4 23,3
GREY'S ANATOMY 14,5 17,3
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR SULLY 11,3 13,2
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ 18,3 18,5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 10,0 11,1
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ epsilon 3,5 4,0
CRIMINAL MINDS 7,2 8,2
SUITS  MAKTV 2,0 2,2
THE BLACKLIST MAKTV 1,4 1,1
THE BLACKLIST MAKTV 2,2 1,4

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.


ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Η επιστροφή σταθεροποιήθηκε στο 16-17% αν και θα το ξαναπώ πως αξίζει πολύ μεγαλύτερη τηλεθέαση γιατί είναι εξαιρετική και σε καθηλώνει με τη γρήγορη πλοκή του και τις εξελίξεις που διαδέχονται η μια την άλλη. Συμπαθητικά τα νούμερα του Κάνε γονείς. Μια ωραία κωμική σειρά με πολύ καλούς ηθοποιούς και ατάκες. Μας θύμισε την παλιά καλή τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χλιαρες ολες οι πρεμιερες του αντ1. Κριμα γιατι ειναι καλο υλικο. Ξεχωριζω τη φριτεζα βεβαια και την τουμασατου. Ειναι σημαντικο ομως που ενα καναλι εκανε 3 τα εκατο περσυ να ανεβαινει στο 16 και 18. Σκληρος αντιπαλος ο αλφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραπανω θα ειναι. δεν ειναι τα καθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο σε ολους,επιτελους.Μια σειρα που θυμιζει παλιες καλες κωμωδιες,με ωραιο σεναριο και ατακες.Περιμενα πιο γρηγορη εναλλαγη στις ατακες αλλά ενταξει ο Μιχαηλιδης και η Καστανη με αυτον τον τροπο παιζουν τόσα χρονια και ειναι πολυ ωραιο(και η αληθεια ειναι οτι την ατακα τυπου Μπεζου την εχω βαρεθει προσωπικα γιατι φανταζει πολυ εσκεμμενη και ξεπερασμενη).Και οι δικές τους προσθετες ατακες πολυ ωραιες.Επιτελους μια καλη κωμωδια και το σημαντικο καθε αυτου ελληνικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσωπικά δεν μπορώ να δω Το Τατουάζ για παραπάνω από ένα λεπτό. Με πιάνει ένα νευρικό γέλιο με κάποιες "ερμηνείες"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ANT1 στο prime time πληρώνει τα περσινά του λάθη. Κατά τη γνώμη μου χαρούμενοι πρέπει να είναι με τα αποτελέσματα αυτά. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να χοροπηδούν γιατί η διαφορά είναι μεγάλη αλλά δεν είναι εύκολο να χτίσεις ξανά μια ζώνη και να πείσεις κόσμο να γυρίσει όταν απέναντι παίζουν γνωστά προγράμματα που έχουν το κοινό τους. Και το Τατουάζ και το Σοι και η Μουρμούρα έχουν πιστό και φανατικό κοινό. Φαίνεται αυτό και από τα νούμερα του Τατουάζ και πιστεύω ότι θα φανεί και όταν αρχίσει το Σοι. Για τη Μουρμούρα έχω τις αμφιβολίες μου αλλά είναι και αυτή μια σειρά που έχει αντέξει πολλά και συνεχίζει. Θέλει υπομονή και προσπάθεια. Να πω εδώ πως από τις δύο κωμικές σειρές μου άρεσε περισσότερο η Φριτέζα αλλά και οι δύο έχουν ωραίες ερμηνείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι στερημένοι έκαναν νούμερα πάνω από 12% και βγάλανε γλώσσα
    Θα σας κοπεί όμως με τα νούμερα των επόμενων ημερών και βδομάδα ν και μετά πάλι όλοι μούγγα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετρια πρεμιερα για το κανε γονεις αν και πιστευω θα ανεβει γιατι και χθες λεγαν ολοι τα καλυτερα, ειδικα για το πρωταγωνιστικο διδυμο. Πραγματικα ωραια σειρα, οικογενειακη μεν ξερφευγοντας ομως απτη μιζερια αλλων (πχ μουρμουρα,σοι που εχουν απαραδεκτα σκηνικα και επαναλαμβανομενο σεναριο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν εχει καμια σχεση με μουρμουρα και σοι απειρως καλυτερα και σηριαλ που εχουν γραψει την ιστορια τους τι στο διαολο εχετε μαζευτει τα αντενακια εδω περα και λετε χαζομαρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάνε γονείς να δεις καλό!
    Η σειρά είναι πολύ καλή και την περίμενα 24ρια+ να βγάζει...
    Τόσο γέλιο είχα να κάνει πολύ καιρό πριν,με το παραμικρό γελούσα.

    Τα τελευταία δύο,τρία χρόνια θεματάκι υπάρχει με τις μικρές τηλεθεάσεις.
    Άκρη δεν μπορείς να βρεις με τον τηλεθεατή πλέον και κάπως μοιράζετε.
    Εκεί που υπήρχαν τα 30ρια-40ρια σε μία εκπομπή/σειρά,βλέπεις να είναι αρκετά κοντά η μία με την άλλη...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλες σειρες η ''Μουρμουρα ''και το ''Σοι'' για την εποχη που βγηκαν,ομως,πλεον το κοινο νομιζω πως δεν ειναι τοσο φανατικο,περυσι τη ''Μουρμουρα'' σεκφτηκαν να την κοψουν,(σιγουρα σαν σειρά γελαμε)αλλά δεν εχει καμια αλλαγη πλεον ουτε το σκηνικο,ουτε οι ηθοποιοι,ουτε τιποτα.Αντιθετως το ''Κανε γονεις να δεις καλο'' ειναι μια κωμωδια ωραια με καλο καστ και σεναριο και σκηνικα εμφανως πιο ωραια απο ''Σοι'' και ''Μουρμουρα''.Σιγουρα δεν εχει εξωτερικα γυρισματα(θα μπορουσαν να το ειχαν προβλεψει),ισως δουμε παρακατω.Αλλα εμφανως πιο ωραιες ατακες και διαλογοι.Θεωρω πλεον οτι το ''Σοι'' και η ''Μουρμουρα'' απευθυνεται περισσοτερο σε παιδια παρα σ ενηλικες.Δηλαδη το να να υπαρχουν σε αυτες τις σειρες μονο συγκεκριμενες ατακες,καθολου πολιτικα σχολια,δε νομιζω πως τα κανει ξεχωριστα.Θα ανεβουν και αλλο το ''Κανε γονεις να δεις καλο''(το προτιμω απο το ''Πετα τη φριτεζα'' του Μπεζου με τις προβλεπομμενες ατακες),γιατι το ''Κανε γονεις να δεις καλο'' ειναι και ελληνικη σειρα(δεν πηγαινουν χρηματα σε εξωτερικους παραγοντες).Οσο γενικοτερα για τις σειρες του ant1 σιγουρα ηταν πολυ καλυτερες απο τις σειρες του alpha δυστυχως ομως οι υπευθυνοι περυσι χαντακωσαν το καναλι βαζοντας τα σκουπιδια που ειχε και το Σκαι.Πιστευω πως αν συνεχισει με ελληνικες και ωραιες παραγωγες,κατι θα κανει.Και ηρεμηστε παιδια δεν παιρνει κανεις ποσσοτα απο τον ant1 αλλα αντικειμενια παλαιοτερα εβγαζε ωραιες σειρες.Τα τελευταια χρονια εχει ενα θεμα,αλλά φετος αποδειχτηκε πως μπορει να κανει καλη κωμωδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com