Ticker

10/recent/ticker-posts

Τι έγινε στην ζώνη 10 με 1 στο σύνολο και 18-54; (28/9/2018)

%252C.%252C.98520
Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα ΜΗ καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
Αναλυτικά:

Πρόγραμμα Σύνολο/18-54 
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 
15,3 16,7
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ  
9,9  16
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 
11,6 13
ALPHA ΡΕΠΟΡΤΑΖ 
10,9 8,1
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 
19,6 15,5
SPLASH 2 2,8
ΜΑΖΙ ΣΟΥ 
14 9,6

*ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Εγώ πάντως εχθές το πρωί που ήμουν σπίτι έβλεπα Μεγκα. Μυστικά της Εδέμ και μετά την Βέρα στο δεξί. Και απ'ότι κατάλαβα πολύς κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαμηλά το πρωινό της Φαίης. Και δε νομίζω ότι ήταν μόνο λόγω κλειστών σχολείων. Δυστυχώς από την εκπομπή λείπει το αλατοπίπερο Λιάγκα-Σάσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά τη γνώμη μου το πρωινό έχει επηρεαστεί από τρεις απώλειες. Αυτή του Λιάγκα, αυτή της Μπαρμπαρίγου και από την πτώση στη δημοφιλία της Σκορδά στα κοινά που το πρωί βλέπουν τηλεόραση. Χθες ήταν κλειστά τα σχολεία και τα μικρά δε την προτιμούν-μάλλον θα είδαν επαναλήψεις στο Mega- επιπλέον ήταν και το θέμα του καιρού και αρκετοί το γύρισαν στα πιο ενημερωτικά. Σίγουρα αυτά της έριξαν τα νούμερα. Αλλά και αυτά να μην υπήρχαν από πέρυσι το παλεύουν να κάνουν τα ψηλά νούμερα που έκαναν κάποτε και δε τους βγαίνει. Το φετινό πάνελ είναι καλό αλλά ο Καλλίδης δεν μαγειρεύει για το κοινό που βλέπει το πρωί τηλεόραση. Τα περισσότερα από τα φαγητά του είναι ανθυγιεινά και δεν είναι για μια οικογένεια. Ενώ η Αργυρώ είχε καταφέρει να κερδίσει τις νοικοκυρές οι οποίες περίμεναν πως και πως κάθε μέρα να τη δουν. Αν οι ΚουΚου είχαν καταφέρει να τα βρουν μαζί της νομίζω πως τα νούμερα τους θα ήταν πολύ καλύτερα. Ο Λιάγκας και τα προσβλητικά αρκετές φορές σχόλια του που προκαλούσαν συζητήσεις επί συζητήσεων δυστυχώς λείπουν ενώ θεωρώ πως ο κόσμος δε συμπαθεί πλέον τόσο τη Φαίη όσο παλιά. Η εικόνα που είχε χτισει με τη βοηθεία της Ζήνα που μετά την ενίσχυσε με τον γάμο της και την οικογένεια της νομίζω ότι έχει αρχίσει να καταρρέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κόσμος δεν συμπαθεί κάποιον ανάλογα με την οικογενειακή του κατάσταση. Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις σαν της Φαίης και του Λιάγκα που ο χωρισμός βγήκε προς τα έξω πολιτισμένα και χωρίς ξεκατινιασματα. Άλλωστε στις μέρες μας δεν είμαι σίγουρη ότι οι παντρεμένες γυναίκες είναι περισσότερες από τις χωρισμένες. Ωστόσο η εκπομπή χωλαινει σε επίπεδο σχολιασμού και η Φαίη θέλοντας να είναι αγαπητή στο χώρο της κρατάει μια ουδέτερη στάση ακόμα και στις συνεντεύξεις. Δεν είναι τυχαίο ότι επί Λιάγκα όλες οι εκπομπές αναπαραγωγής παίζανε πρωινό, ενώ τώρα ελάχιστα ασχολούνται. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί δεν εκμεταλλεύονται περισσότερο την Γραμμελη επαναφέροντας το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Φαιη ελάχιστα έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια. Όσο ήταν δίπλα της ο Λιαγκας αυτό δε φαινόταν τόσο, τώρα όμως είναι ολοφάνερο. Χωρίς ευφράδεια λόγου, περιορισμένων δυνατοτήτων στις συνεντεύξεις, δημόσιες σχέσεις κυρίως κλπ την ώρα του σχολιασμού,εμφαση στην εμφάνισή της και μόνο κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Κούκου είναι οι κερδισμένοι μέχρι στιγμής της σεζόν. Έχουν έρθει πολύ φορτσάτοι στο σχολιαστικό μέρος, με αποκλειστικά που αναπαράγονται αργότερα και με ωραίο σχόλιο. Η Μαριλού φερ’ ειπείν είναι από τις αξιοπρεπέστερες παρουσίες που έχουμε δει τελευταία μπροστά στο γυαλί. Τους βοηθά βέβαια πολύ και το gntm που παίζει αυτή την εποχή. Οι συνεντεύξεις όμως είναι άνευρες, έως και κουραστικές. Διαφωνώ με την αιτιολόγηση ότι οι περισσότεροι καλεσμένοι είναι από τον χώρο του θεάτρου, άρα λίγο πολύ φίλοι του ζευγαριού. Έχουμε δει σε παλαιότερες εκπομπές την Καραβάτου να κάνει συνεντεύξεις - σε γύρισμα- εξαιρετικά ενδιαφέρουσες (ενδεικτικά αναφέρω την πολύ ωραία κουβέντα με τη Ράντου, το γύρισμα με τον Μουτσινά στην πρώτη του γειτονιά στην Αθήνα κλπ). Αν προσπαθήσουν περισσότερο στο κομμάτι της συνέντευξης, θα απογειωθούν. Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγγνώμη, εννοούσα οι κερδισμένοι της πρωινής ζώνης*

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com