Ticker

10/recent/ticker-posts

«Το Survivor έκανε καλό στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Τη συμπάθησε κι ο κόσμος»


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν αναμφίβολα το πρόσωπο που κέντρισε όλα τα βλέμματα στο δεύτερο κύκλο του «Survivor». Η παρουσιάστρια μπήκε στο παιχνίδι και έμεινε περίπου δύο μήνες ενώ έγινε νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα social media.

Η ίδια δείχνοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο κατάφερε να αποκτήσει αρκετές συμπάθειες τόσο στο παιχνίδι όσο και έξω από αυτό. Είναι άλλωστε μια παραδοχή που κάνουν όλοι όσοι καλούνται να σχολιάσουν τη συμμετοχή της.

Ένας από αυτούς και ο Bo που μίλησε στο περιοδικό «People». Ο ράπερ απάντησε σε όλα και για το φετινό παιχνίδι που όπως σημείωσε είδε μόνο τρεις φορές.

Ο τραγουδιστής που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ κλήθηκε να σχολιάσει τη συμμετοχή της ξανθιάς παρουσιάστριας. Όπως σημείωσε έκανε καλό στην εικόνα της, καταφέρνοντας να γίνει συμπαθής σε μια μεγάλη μερίδα του κοινού.

«Μου άρεσε που πήγε. Ήταν κάτι έξω από τα νερά της και σίγουρα ήταν το πιο διάσημο πρόσωπο του παιχνιδιού. Αυτή έκανε την τεράστια διαφορά από όλους. Μια κοπέλα, παρουσιάστρια, που από τα σαλόνια πήγε εκεί που πήγε και μπράβο της. Το προφίλ που έδειξε ήταν πολύ ωραίο. Της έκανε καλό το παιχνίδι, τη συμπάθησε και ο κόσμος. Έδειξε μια καλή πλευρά. Όταν σε βλέπουν σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση όλη την ημέρα και σε συμπαθήσουν, στην κανονική ζωή μπορεί να σε αγαπήσουν κιόλας. Και εκείνη βγήκε συμπαθής» ανέφερε χαρακτηριστικά o Bo.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια