Ticker

10/recent/ticker-posts

Νέα αποχώρηση από το MEGA...


Μια ακόμη μεγάλη απώλεια για το Mega, λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος και ενώ στους εργαζομένους δεν καταβλήθηκε ,ως γνωστόν,το δώρο Χριστουγέννων.


Φεύγει ο επικεφαλής των αναλυτών του σταθμού ,Κώστας Σφικτός, ο οποίος με τις επισημάνσεις και τις αξιολογήσεις του βοήθησε σημαντικά στην επιτυχία τόσο του Ψυχαγωγικού Προγράμματος όσο και του Ενημερωτικού Τομέα. Αποχωρεί από το Mega μετά από 17,5 χρόνια και πάει,σύμφωνα με το aixmi.gr,στον Αlpha, μην αντέχοντας την απληρωσιά αλλά και την αβεβαιότητα για το μέλλον.

Ο σταθμός του Δημήτρη Κοντομηνά έχει ήδη πάρει από το άλλοτε μεγάλο κανάλι τη Ράνια Τζίμα για το πολιτικό ρεπορτάζ, την Ελένη Λαζάρου για το ελεύθερο και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου για το τμήμα διεθνών ειδήσεων.

Δες την ανάρτησή του στο facebook:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια