Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη στην ραδιοφωνική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Στον Ρυθμό των Star» και η εκπομπή “Happy Day” πρόβαλλε απόσπασμα από τα όσα είπε.
Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις κριτικές που έχει δεχτεί και αν ενοχλείται από αυτές. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έχω συνηθίσει! Όμως όταν οι κριτικές γίνονται με κακία, εμπάθεια και εμμονή τότε με ενοχλούν. Δεν θέλω να πω καν το όνομα της συγκεκριμένης τηλεκριτικού μην πάει το μυαλό σε κάποια γνωστή. Googlαρα το όνομα της και αυτά που μου έβγαλε η αναζήτηση ήταν φρικτά για την ίδια της την υπόσταση».
Ολόκληρη η συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ρυθμό 9,49 το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις έξι το απόγευμα.
0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com