Ticker

10/recent/ticker-posts

Υπέβαλε την παραίτηση του ο πρόεδρος της ΕΡΤ3 Γιάννης Μυλόπουλος


Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με τις αναρτήσεις του προέδρου της ΕΡΤ3 στο Facebook και την αντίδραση της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, o Γιάννης Μυλόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
 
Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα (Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου) ο Πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3 Γιάννης Μυλόπουλος, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση της ΕΡΤ.
Στη σχετική επιστολή του, ο κ. Μυλόπουλος αναφέρει τα εξής:
«Μετά από το θόρυβο που προκλήθηκε και την πολιτική εκμετάλλευση που επιχειρήθηκε με αφορμή τη δημοσιοποίηση των πολιτικών μου προτιμήσεων και απόψεων και προκειμένου να μη δημιουργηθεί η παραμικρή υπόνοια για την αμερόληπτη και αντικειμενική λειτουργία της ΕΡΤ, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της ΔΕ της ΕΡΤ3.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια