Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, παραχώρησε συνέντευξη χθες ο Σάββας Ξηρός στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του "E TV" με την Ελεονώρα Μελέτη. Ο άνθρωπος που όλοι ψάχνουν για μια δήλωση, αποφάσισε να "ανοιξει τα χαρτιά" του και να μιλήσει για όλα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα και τον αφορούν.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον δημοσιογράφο Βασίλη Χήτο, δεν επιθυμεί να δεχθεί ως μέσο για την αποφυλάκισή του το ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» λόγω των θρησκευτικών του πεποιθήσεων.
Η επιτυχία του "E TV" και του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων... είναι φανερή. Ένας καταδικασμένος τρομοκράτης, όπως καταλαβαίνουμε, δεν δίνει εύκολα συνεντεύξεις!
0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com