
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με εξαίρεση τη βορειοδυτική Μακεδονία όπου οι θερμοκρασίες θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερες, από 7 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 18 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, και από 11 έως 17 βαθμούς στα νησιά Αιγαίου, αλλά στα Δωδεκάνησα και τστην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Εξαίρεση αποτελούν τα Δωδεκάνησα όπου οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις, όπου επίσης το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικούς μέτριους. Σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.
Παροδικές βροχές ή καταιγίδες έως τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση του καιρού, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.
Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους που ενδέχεται παροδικά να είναι έντονες και βελτίωση του καιρού τις βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.
meteo
0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com