
καθημερινή μαγειρική του σταθμού του Άκη Πετρετζίκη με τίτλο ¨Καντο όπως ο Άκης¨.
Ο αρχικός προγραμματισμός είναι να προβάλλεται στις 13.15 με 14.00 το μεσημέρι,ωστόσο θεωρήθηκε υπερβολικό να υπάρχει μαγειρική εκπομπή λίγες ώρες μετά τη μαγειρική στήλη της πρωινής εκπομπής ¨Mega με Μία¨.
Στην πορεία έγινε γνωστό ότι το πρόγραμμα θα προβάλλεται καθημερινά στις 18.00 το απόγευμα απέναντι από ¨Άκου τι είπαν¨,¨Ρουά Ματ¨,¨Όρκος Σιωπής¨ και ¨Σκάι στις 6¨.
Τελικά έγινε και τρίτη(και φαρμακερή?)αλλαγή της εκπομπής.Τελικά από Δευτέρα 3 Νοεμβρίου η εκπομπή θα παίζει στις 16.50 για 50 ολόκληρα λεπτά.
Το ριψοκίνδυνο στην όλη απόφαση είναι ότι ακριβώς απέναντι θα προβάλλεται η μαγειρική εκπομπή του Skai ¨Chef στον αέρα¨ με την Ελένη Ψυχούλη.Το συγκεκριμένο concept πηγαίνει πολύ καλά και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.Εδώ λοιπόν φαίνεται πως θα έχουμε μία πολύ σκληρή μάχη,αφού 2 μαγειρικές εκπομπές θα κοντράρονται ταυτόχρονα και έτσι θα υπάρχει διαίρεση κοινού.Αναφέρομαι στο κοινό που εκείνη την ώρα θέλει να παρακολουθεί κάτι σχετικό με τη μαγειρική.
Απέναντι και τα άλλα κανάλια έχουν ισχυρά προγράμματα,όπως είναι η επανάληψη του ¨Καφέ της χαράς¨,το ¨Όλα παίζουν¨ και ο Φώτης και η Μαρία¨.
Για να δούμε...
1 Σχόλια
Δεν θα τα πάει άσχημα ο Άκης, πιστεύω...
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com