Ticker

10/recent/ticker-posts

Το TVNEA.COM σας αποκαλύπτει τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 στο PRIME TIME.

Όλα είναι έτοιμα στον ΑΝΤ1 για να κάνει η νέα PRIME TIME του καναλιού με Ελληνικές σειρές πρεμιέρα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM η prime time του ΑΝΤ1 ξεκίνα απο τις 13 Οκτωβρίου.
Τη  Δευτέρα λοιπόν 13 Οκτωβρίου στις 21:15 θα κάνει πρεμιέρα η καθημερινή σειρά Οι Συμμαθητές ενώ μια ώρα μετά στις 22:15 θα κάνει πρεμιέρα η ελληνική σειρά Ταμάμ.

Την Τρίτη 14 Οκτωβρίου  στις  21:15 η καθημερινή σειρά Οι Συμμαθητές ενώ μια ώρα μετά στις 22:15 θα κάνει πρεμιέρα η ελληνική σειρά Τρίχες

Την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου  στις  21:15 η καθημερινή σειρά Οι Συμμαθητές ενώ μια ώρα μετά στις 22:15 θα  δούμε το 2ο επεισόδιο από τις Τρίχες.

Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις  21:15 η καθημερινή σειρά Οι Συμμαθητές ενώ μια ώρα μετά στις 22:15 θα  κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του Σούλη.

Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις  21:15 η καθημερινή σειρά Οι Συμμαθητές ενώ μια ώρα μετά στις 22:15 θα  κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά ελληνική σειρά Εκδρομή.

Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα το DWTS.


Ο Γιώργος Πασχαλίδης  στα social media:
Κάντε ADD στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis (κλικ στο όνομα)
Ακολουθείστε με στο Twitter:@Pasxal_tvnea

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Και το voice πότε θα παίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την ωρα αυτος ειναι ο προγραμματισμο...Το VOICE θα βγει απο Νοεμβριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα προτιμούσα να έπαιζε τη Δευτέρα στις 22.15 η εκδρομή και την Παρασκευή στις 22.15 το ταμαμ.Συνήθως τα πολύ δυνατά προγράμματα προβάλλονται τη Δευτέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεχνας τι παιζει εκεινη την ημερα στο απεναντι καναλι...Παρταλι. Νομιζω πως το Ταμαμ ωστοσο θα κανει αισθηση. Ρισβας Σακαλη ειναι δυνατο δίδυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα το παρτάλι θα παίζει σε επανάληψη..Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου το mega θα έχει επαναλήψη εκείνη την ώρα, οπότε δεν θα υπάρχει ιδίαιτερος ανταγωνισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΑΜΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειδικά στο 9-10 αναμένεται πάρα πολύ σκληρή μάχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φέτος η ζώνη 9-10 θα είναι πιο καυτή από ποτέ (σειρές mega, σειρές alpha, όρκος σιωπής star, συμμαθητές ant1). Οι συμμαθητές ας πούμε με τέτοιο φοβερό ανταγωνισμό, αν χτυπήσουν ένα 20-25% θα είναι επιτυχία και ειδικά αν τέτοια ποσοστά φέρνουν κάθε μέρα.
    Στις 10 νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά. Ο ΑΝΤ1 τώρα έχει την δυνατότητα να κάνει την μεγάλη και θετική έκπληξη με τις σειρές Τρίχες, Ταμάμ, Εκδρομή, μιας και το mega τουλάχιστον για τον Οκτώβριο θα έχει επαναλήψεις. Όσον αφορά τον alpha και αυτός φαίνεται ότι μετά τις 21:45, με εξαίρεση τις Πέμπτες με το Πακέτο, δεν πρόκειται να κάνει την ανατροπή. Αν ξέρει κάποιος το επίσημο πρόγραμμα που ξεκινάει στον alpha από τις 6/10 ας το ανεβάσει να συγκρίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O programmatismos tou ANT1 ofeilw na pw oti einai poly kalos, ostoso arnitiko oti ksekinaei mia ebdomada meta apo MEGA kai ALPHA (oson afora ti zoni 21:00-22:15)... Oi epanalipseis tou 50-50 ekeini tin ora den pisteuw na ptoisei tis nees seires tou kanaliou tou Amarousiou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαίρομαι που απέναντι στο Λαζόπουλο θα έχει δύο ελληνικές σειρές και μακάρι να πάνε καλά.βασικά μακάρι οι ελληνικές σειρές όλων των καναλιών να έχουν ικανοποιητικά νούμερα δεν γίνεται να κερδίσουν όλες αλλά μακάρι ο κόσμος να δείξει ότι επιλέγει τα σίριαλ δεν με νοιάζει για τις εκπομπές του Σούλη ή το Music School αυτό που θέλω είναι να πάρει ξανά μπροστά η ελληνική μυθοπλασία στα μεγάλα κανάλια της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ΠΑΛΙ για ακόμα μία φορά αποκαλύψατε πρώτοι την είδηση....
    Και ΠΑΛΙ για ακόμα μία φορά σας την έκλεψαν χωρίς να αναφέρουν πηγή και συγγραφέα.... http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=8&art_id=31224
    ΝΤΡΟΠΗ! να μην εκτιμούν τη δουλειά του άλλου....
    Είστε το καλύτερο site!!!!!
    Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια επιτυχία!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο προγραμματισμος απο αποψη μερας και ωρας είναι σωστος.δν καιει σειρα απέναντι από την χατζηβασιλειου αλλα προσπαθει ν κερδισει στο νενανικο μ τν σουλη. στα αρνητικα είναι η καθυστερηση της πρεμιέρας των σειρων -κυριως στη ζωνη των 9 που δυσκολα καποια σειρα θα περασει το 25% και ότι το ταμαμ αν και φαινεται δυνατη σειρα δεν εχει διαφημηστει τοσο για να παιξει δευτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com