Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ευγενία Μανωλίδου στο περιοδικό People και μίλησε για τις προτάσεις που τις γίνονται από τα κανάλια για να παρουσιάσει εκπομπές αλλά και για τα χρήματα που έχει πάρει από την τηλεόραση και δεν υπάρχουν πια.
«Η αλήθεια είναι ότι μου γίνονται προτάσεις. Δεν έχω προχωρήσει με κάτι, γιατί είχα την ανάγκη να αφιερωθώ στη μουσική μου, όμως χαίρομαι που με σκέφτονται ακόμα», είπε χαρακτηριστικά η μουσικός-παρουσιάστρια.
Από την άλλη μίλησε για τα χρήματα που έχει πάρει από την τηλεόραση αλλά και τα χρήματα που έχει χάσει ο σύζυγός της, Άδωνις Γεωργιάδης, λόγω των επιχειρήσεων που είχε.
«Ως μουσικός δεν έβγαζα ποτέ πολλά λεφτά. Ποτέ δεν είχα οικονομική άνεση, παρά μόνο όταν ήμουν στην τηλεόραση. Εκεί πήρα κάποια καλά χρήματα κι έτσι μπόρεσα να τακτοποιήσω εκκρεμότητες που μέχρι τότε δεν μπορούσα να εξοφλήσω. Όταν τελείωσε η τηλεόραση, τελείωσαν και τα χρήματα. Και ξεκίνησα πάλι από την αρχή», είπε η Ευγενία και συνέχισε «Και ο Άδωνις. Έχει κερδίσει χρήματα, αλλά έχει χάσει και πολλά λόγω των επιχειρήσεων που είχε. Οπότε και εκείνος από την πλευρά του έχει τις δικές του δυσκολίες».
0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com