Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο δημοσιογράφος και νυν αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος μίλησε για την συνεργασία του με το κανάλι «Ε», την ενασχόλησή του με το life style, αλλά και την πολιτική.
Στην τελευταία του τηλεοπτική συνεργασία με το «Ε», αναφέρθηκε στην εφημερίδα Reallife ο Γιώργος Καραμέρος βαθμολογώντας την μάλιστα με δέκα και αιτιολογώντας την απάντηση του αυτή:«Είχα την απόλυτη ελευθερία να λέω ότι θέλω».
Ωστόσο, σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα ξέγραφε κάποια δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα στην τηλεόραση, ο δημοσιογράφος με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε:«Όχι, αν και δεν τα απόλαυσα όλα, είναι η αλήθεια».
Όσο για τα lifestyle θέματα που αποτέλεσαν μέρος της δουλειάς του δημοσιογράφου-παρουσιαστή στο παρελθόν,τονίζει ότι δεν τα παρουσίαζε, γιατί ήταν άσχετος με το αντικείμενο, αλλά τα σχολίαζε:«Το έχω πληρώσει κιόλας αυτό, αλλά ο λογαριασμός έκλεισε».
Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο κ. Καραμέρος, εξήγησε για το αν η πολιτική, προέκυψε στην ζωή του ως επαγγελματική διέξοδος: «Δεν είχα βρεθεί σε επαγγελματική αδιέξοδο για να αναζητώ διέξοδο. Το αντίθετο μάλιστα».
«Το μόνο αδιέξοδο που αντιμετωπίζουν πολλοί δημοσιογράφοι με αριστερές ή οικολογικές, όπως στην περίπτωσή μου, απόψεις είναι ότι στις ημέρες μας δεν μπορούν να τις εκφράσουν ανοιχτά σε όλα τα Μέσα που εργάζονται» υποστήριξε ο δημοσιογράφος.
Τώρα όμως που αποχωρίζεται την δημοσιογραφική του ταυτότητα για χάρη της πολιτικής, τι είναι αυτό που θα λείψει περισσότερο στον Γιώργο Καραμέρο από την καθημερινότητα του σαν δημοσιογράφος; «H κάπνα των τσιγάρων στα γραφεία.», εξομολογήθηκε.
peoplegreece.com
0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com