Ticker

10/recent/ticker-posts

Grey's Anatomy: η ιατρική σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία επιστρέφει στις οθόνες μας

Η επιτυχημένη αμερικανική τηλεοπτική σειρά επιστρέφει στις μικρές οθόνες της χώρας με επεισόδια από τον όγδοο κύκλο της, από την συχνότητα του Ant1.

Με επίκεντρό τις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις των εργαζομένων του νοσοκομείου Grey Sloan Memorial Hospital  της πόλης Seattle της πολιτείας Washington, η σειρά έχει αγαπηθεί όσο λίγες, και πριν λίγες εβδομάδες ολοκληρώθηκε στην Αμερική η δέκατη σεζόν δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβρη. Με καταστάσεις,ίσως, υπερβολικές με μία,όμως, δόση πραγματικότητας, με σκηνές που κόβουν την ανάσα και καθηλώνουν, με ηθοποιούς που δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας, και ιατρικά περιστατικά κατευθείαν από το βιβλίο των Record Guinness, δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης.

Ενώ έχει κατηγορηθεί για μελόδραμα και ακραίες καταστάσεις, για επανάληψη και αναμενόμενα γεγονότα και σκηνές, το κοινό φαίνεται να συνεχίζει να την αγαπά, δίνοντας σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης.
Έχοντας διανύσει χιλιόμετρα στους νοσοκομειακούς διαδρόμους, έχοντας σώσει χιλιάδες ζωές, και έχοντας πλέον δημιουργήσει τις δικές τους οικογένειες, οι γιατροί του νοσοκομείου αναζητούν την ειλικρίνεια στις διαπροσωπικές σχέσεις, την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό στις επαγγελματικές σχέσεις  και την καταξίωση στον κλάδο τους, είναι έτοιμοι να προσφέρουν θέαμα υψηλών απαιτήσεων και εντυπώσεων, να εκπλήξουν με την στάση τους απέναντι στα γεγονότα και να συγκινήσουν με την ευαισθησία τους. Με κομμένη την ανάσα οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ιατρικά περαστικά που θα καθηλώσουν και καταστάσεις που θα σοκάρουν.
Έρχεται στις οθόνες μας Δευτέρα 16 Ιουνίου στις 23:15.....

Άγγελος Χατζηδάκης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια