
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Yupiii, οι ιθύνοντες του καναλιού της Κάντζας αποφάσισαν να τερματίσουν οριστικά την εκπομπή στο τέλος της τρέχουσας σεζόν: «Ό,τι είχε να δώσει στο κοινό το έδωσε. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως αγαπήθηκε πάρα πολύ αυτά τα 6 χρόνια από τον κόσμο».
Έτσι, στις 13 Ιουλίου -αυτή θεωρείται, μέχρι στιγμής, η ημερομηνία που θα προβληθεί η τελευταία φετινή εκπομπή- το «Μες στην καλή χαρά» θα ρίξει δια παντός τίτλους τέλους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, ο Alpha δεν σκέφτεται ωστόσο «να κόψει από το πρόγραμμά του την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, αλλά να την ανανεώσει ριζικά», όπως χαρακτηριστικιά αναφέρει η ίδια πηγή. Έτσι, ένα άλλο πρόγραμμα θα αντικαταστήσει πιθανότατα την εκπομπή.
Υ.Γ Μη νομίζει κανένας ότι εκτός μένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.Αυτή θα κάνει ότι θέλει στον Alpha.
0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com