Δύο πρεμιέρες σειρών στον ΣΚΑΪ από Δεύτερα!

Λευτέρης Προβιάς
0
Δύο σειρές κάνουν πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τη Δευτέρα 28 Απριλίου ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της ιστορικής δραματικής σειράς «Οι Βοργίες» στις 23.15 ενώ την Τρίτη 29 Απριλίου στις 1.15 ξεκινά ο έκτος κύκλος της βραβευμένης σειράς «Dexter».  Ο 2ος κύκλος της ιστορικής δραματικής σειράς σε ΠΡΩΤΗ προβολή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ! Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζέρεμι Άϊρονς στο ρόλο του Rodrigo Borgia, του πανούργου, παρεμβατικού πατριάρχη της οικογένειας Boργία, που χτίζει μια αυτοκρατορία βασισμένη στη διαφθορά της ιερής καθολικής εκκλησίας και ενορχηστρώνει μία ανηλεή βασιλεία δύναμης και επιδεικτικής σκληρότητας. Στο σημερινό επεισόδιο: Στη Ρώμη έχει μόλις ανασκαφεί ένας θησαυρός από αρχαία ρωμαϊκά αντικείμενα, κι έτσι προς τιμήν της ανακάλυψης αυτής ο Πάπας Αλέξανδρος ΣΤ’ οργανώνει μια μεγαλόπρεπη γιορτή για τους πολίτες, με θέμα αρχαία έθιμα. Εν τω μεταξύ, η Λουκρητία φροντίζει το νεογέννητό της, ενώ οι αδελφοί της, ο Καίσαρ και ο Ιωάννης, ως συνήθως καυγαδίζουν. Η επίσημη ερωμένη του Πάπα, η Τζούλια Φαρνέζε, μαθαίνει ότι ο Αλέξανδρος έχει κι άλλη αγαπημένη, κι έτσι ζητά τη συμβουλή της Βανόζα για το πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Η συμβουλή της Βανόζα; Πάντα υπάρχει χώρος όταν η παρέα είναι καλή. Στα νότια, ο στρατός του Καρόλου Η΄ της Γαλλίας κατορθώνει να πιάσει στις παρυφές του Βεζούβιου τον πρώην πρίγκιπα της χτυπημένης από την πανώλη Νάπολης και τον βασανίζει μέχρι θανάτου.


ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Jeremy Irons (Rodrigo Borgia), Francois Arnaud (Cesare Borgia), Holliday Grainger (Lucrezia Borgia), Colm Feore (Giuliano Dera Rovere), Peter Sullivan (Carnival Ascanio Sforza).

Τρίτη 29.04 στις 1.15 π.μ. ο κύκλος του «DEXTER» σε ΠΡΩΤΗ προβολή 6 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!
Ξένη Δραματική σειρά βραβευμένη με 2 ΕΜΜΥ! Ο Ντέξτερ εργάζεται στο εγκληματολογικό τμήμα της αστυνομίας του Μαϊάμι. Η ζωή του φαίνεται να είναι πολύ τακτική και ήρεμη, αλλά στην πραγματικότητα κρύβει ένα πολύ σκοτεινό μυστικό.

 Στο επόμενο επεισόδιο: Η ζωή του Dexter επιστρέφει σιγά σιγά στο φυσιολογικό, καθώς στρέφει σχεδόν όλη την προσοχή του στη φροντίδα του γιου του, με τη βοήθεια της Jamie, της αδελφής του Angel Batista. Ανυπομονεί για το reunion party που έχουν οργανώσει οι συμμαθητές του από το γυμνάσιο 20 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους. Καθώς όμως δεν ήταν και ο πιο δημοφιλής μαθητής του σχολείου, ο λόγος που ανυπομονεί είναι κάπως πιο σκοτεινός. Μια συμμαθήτρια που τον συμπαθούσε τότε, παντρεύτηκε τελικά κάποιον άλλο συμμαθητή τους, όμως αυτοκτόνησε λίγο μετά το γάμο. Ο Dexter είναι σίγουρος ότι ο θάνατός της δεν ήταν αυτοκτονία, κι έτσι υπολογίζει ότι στο party θα μπορέσει να πάρει κρυφά ένα δείγμα DNA από τον χήρο σύζυγό της ώστε να ερευνήσει καλύτερα την υπόθεση.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Michael C.Hall (Dexter Morgan), Julie Benz (Rita Bennett), Jennifer Carpenter (Debra Morgan).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !