Ticker

O Αντώνης Ρέμος στο TVNEA για το THE VOICE

Στο Press Junket του The Voice που πραγματοποιήθηκε στο Hilton ήταν και το Tvnea και μίλησε με τον Αντώνη Ρέμο για τη συμμετοχή του στο show και τη σχέση του με το Μιχάλη Kουϊνέλη.


- Λόγω της καριέρας σας θεωρείστε από πολλούς, τόσο από κριτικούς από απλούς τηλεθεατές αλλά και από τους ίδιους τους παίκτες ως το βαρύ περιπολικό του show.
-ΡΕΜΟΣ:- Ελπίζω όχι για τα κιλά μου.

-Όχι για την καριέρα, το διευκρίνισα. Θεωρείται ότι είναι δίκαιο πως κάποιοι είχαν την προδιάθεση να πάνε μαζί σας λόγω της καριέρας σας, κάποιοι παίκτες στην αρχή.
- Βασικά.. είχανε κάποια ελάχιστα παιδιά που με προτίμησαν ήταν αυτά τα παιδιά κιόλας που δεν ήτανε και εδώ στην Ελλάδα, απλά με ξέρανε. Δηλαδή η Ιωάννα ή ο Άλεξ ο Οικονόμου που ζούσαν στο εξωτερικό, και ο πιο αναγνωρίσιμος ήμουνα και γι' αυτό με επέλεξαν κιόλας. Εντάξει δεν θέλω ούτε να απολογηθώ γιατί επέλεξαν εμένα αλλά είδαν πάρα μα πάρα πολύ καλά ότι μπορεί εγώ να θεωρούμαι το βαρύ πυροβολικό έτσι λόγω καριέρας αλλά μην ξεχνάτε ότι και το μικρό πυροβολικό που είναι ο Μιχάλης έκανε το πιο μεγάλο θόρυβο και έτσι με την Αρετή με το τρελαίνομαι must και μόδα έχει γίνει ο Μιχάλης δεν έχει γίνει ο Ρέμος, άρα λοιπόν ο Μιχάλης είναι τα “σιγανό ποταμάκι”. Αυτός, αυτός, είναι ο μεγάλος μου εχθρός, αυτόν θέλω να αφανίσω αυτός είναι ο στόχος μου!!!!

-Είπε κιόλας ότι δεν φοβάται καμία άλλη ομάδα και εσείς πρέπει να τον φοβάστε.
- Αυτός, τα βλέπεις. Φουσκώνει κιόλας το μυαλό του. Εεεε θα 'ρθει η ώρα των live θα δείτε εκεί τη μάχη θα γίνει

Λευτέρης Προβιάς για το Tvnea

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια