Τι κι αν πολύ διαφημίστηκε περισσότερο από μια ελληνική σειρά, τι κι αν το ξεκίνησαν την Δευτέρα το βράδυ με lead in από τα Κλεμμένα
όνειρα -(ούτε σε διατιμήσεις δεν πέρασαν μόλις τελείωσαν τα Κλεμμένα όνειρα για να μην χάσουν ούτε έναν τηλεθεατή), η τούρκικη σειρά Εκδίκηση δεν κατάφερε τίποτα απολύτως απέναντι από το Ελληνικό Μπρούσκο του ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία (με τα 15' δηλαδή) ,το Μπρούσκο έκανε στον γενικό μέσο όρο 27% ,με την Προδοσία να είναι στην 2η θέση με 14,4% ενώ η Εκδίκηση έμεινε στο 13,7%.
Στα εμπορικά κοινά το Μπρούσκο σάρωσε με 30%, ακολούθησε η Προδοσία του STAR με 11% και η Εκδίκηση του MEGA με 10,8%.
11 Σχόλια
Νομίζω πως το MEGA δεν θα το περίμενε αυτό.
ΑπάντησηΔιαγραφήΈλεος με τα τουρκικα.Ας τελειώνουμε καποια στιγμή...Λετε μετά να το ρίξουμε στα κινέζικα?
ΑπάντησηΔιαγραφήΕχτές το δελτίο του Mega τελείωσε πολύ νωρίς πιο νωρίς και απο του αντεννα.Πρωτη φορά έγινε αυτό.Μάλλον είναι στο πλαίσιο των αλλαγών.Επίσης τι κιτσαριο το καινούριο διαφημιστικό του για την επιστροφή της κανονικής ροής του προγράμματος...Με την Ανζελά Δημητρίου!!!Αίσχος!Τελικά εκτός απο νούμερα χανουν και την αισθητική τους στο Mega
ΑπάντησηΔιαγραφήσε ότι αφορά το καινούριο διαφημιστικό του Mega θα συμφωνήσω και εγώ.Δεν μου άρεσε ούτε γέλασα με το τραγουδάκι της Δημητρίου αν και θα δείτε που το καλοκαίρι θα το χορεύουν στα τραπέζια και θα γελάνε!! Η Προδοσία και το Μπρούσκο έχουν το κοινό τους πια δεν θα γυρίσουν κανάλι για να δουν κάτι καινούριο αν ήταν ελληνική σειρά μπορεί και να το έκαναν από περιέργεια αλλά για ξένη σειρά λίγο δύσκολο.Γιατί να αφήσεις κάτι που ήδη βλέπεις για να δεις κάτι καινούριο??Πρέπει να είναι κάτι πολύ δυνατό για να κάνεις τον άλλο να αφήσει τη σειρά που παρακολουθεί για μήνες. τα ίδια πάθαινε και ο ANT1 τα προηγούμενα χρόνια στη ζώνη αυτή.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝομίζω πως το κοινό που παρακολουθεί Τούρκικα (ένα 30%) έχει χωριστεί σε Mega και Star. Παίζει βέβαια και ρόλο ότι το Mega τον τελευταίο καιρό με τους α,β' κύκλους δεν είναι ποια έμπιστο στους τηλεθεατές...γιατί να δεις κάτι που δεν πρόκειται να δεις το τέλος ποτέ εκτός αν πληρώσεις;; (Φυσικά και ο Αντ1 με τον Σουλειμάν και το Καρανταγί έκανε το ίδιο λάθος...δύσκολα να δεις Τούρκικα πλέον στην τηλεόραση..)
ΑπάντησηΔιαγραφή10.32 εγω πιστευω και το αλλο!! επειδη το mega κοβει τις σειρες ,ο κοσμος τσαντιστηκε [και καλα εκανε] και τους πληρωνει με το ιδιο νομισμα!!!!! ημαρτον! πρεπει να μαθουν τα καναλια να σεβονται το θεατη γιατι καποια στιγμη θα τους γυρισει την πλατη!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε τόση προβολή και τέτοια ακριβά δικαιώματα πλέον είναι σαφές ότι τα τούρκικα πέθαναν... Όχι μόνο για την Εκδίκιση που είναι φτηνή μεταφορά του Revenge που ειδικά όσον αφορά τα νεανικά ήταν καταδικασμένο αλλά και για την Απαγορευμένη Αγάπη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΆμα έβαζαν το original Αμερικάνικο Revenge ακόμα και αν τα Αμερικάνικα βρίσκονται σε κρίση στην Ελληνική τηλεόραση,θα έκανε πολύ καλά νούμερα γιατί η πλοκή εκεί είναι εξαιρετική .
ΑπάντησηΔιαγραφήTo na kanei xeirotera noumera kai apo auto tou star oute ston xeirotero tous efialti...
ΑπάντησηΔιαγραφήδεν προβληθηκαν διαφημισεις για να διατηρησουν τους τηλεθεατες; γιωργο παρακολοουθησες κλεμμενα ονειρα τη Δευτερα;:ρεπιτελους ετυμηγορια:ρ νεκρα τα τουρκικα, παρηλθε ο συρμος...τελειωσε κι αυτή η μοδιτσα ...ηταν τελικα μια συνηθεια που εκλειπει...καποιοι θλίβεστε καποιοι αγαλιαζονται!αλλα κατοπιν κι αυτου δεν πρεπει να προβληθεί άλλο τουρκικο...η μαλλον να μεταδίδονται μονο καλοκαιρι μιας κι δεν υπαρχει ανταγωνισμος κι ολο αυτό το πιστοποιει η εκδικηση...που ενώ είναι ένα ωραιο τουρκικο κατ εμε...δεν εχει απηχηση...!ειχε φανει το πραγμα από την μεγαλη πτωση της φατμα....αλλα τωρα ειμαστε βέβαιοι...
ΑπάντησηΔιαγραφήΛάθος επιλογή κατ'εμέ η Εκδίκηση από το Mega! Θα έπρεπε να κάνει τη διαφορά το κανάλι και να πάρει τα δικαιώματα της αυθεντικής σειράς Revenge, που είναι υπέροχη σειρά και πάρα πολύ επιτυχημένη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα τούρκικα πατώνουν όλα το ένα μετά το άλλο, φούσκα ήταν και έσκασε όπως και με τα βραζιλιάνικα...
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com