Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου η Αγγελική Νικολούλη έφερε ξανά στο προσκήνιο την πολύκροτη υπόθεση του Άλεξ, του 11χρονου μαθητή Άλεξ Μεσχισβίλι από τη Βέροια που πριν οκτώ χρόνια δολοφονήθηκε από μία παρέα ανηλίκων.
Η εκπομπή έφερε στο φως νέα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην εύρεση της σωρούς του Άλεξ. Ακόμη, ένας από τους πέντε της «σκληρής παρέας» των τότε ανηλίκων, έσπασε τη σιωπή του και αποκάλυψε στην Αγγελική Νικολούλη το παρασκήνιο της πολύκροτης υπόθεσης και διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη εκείνο το απόγευμα στις 3 Φεβρουαρίου του 2006.
Οι εξελίξεις συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς η εκπομπή ήταν νικητής στη ζώνη προβολής της, τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο σύνολο κοινού. Συγκεκριμένα, σημείωσε:
- Στο δυναμικό κοινό 15-44, ποσοστό τηλεθέασης 29,1%, ενώ σε τέταρτο 36,3%
- Στο σύνολο κοινού , ποσοστό τηλεθέασης 34,8%, ενώ σε τέταρτο 43,9%
- Στις γυναίκες 25-34 ποσοστό τηλεθέασης 40,6%
0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com