Ticker

10/recent/ticker-posts

Δ. Βανδή: για έναν παπαράτσι ζούμε...

Πέρασε κι αυτή η εβδομάδα και προσωπικά ανησύχησα, όταν αντιλήφθηκα πως δεν είχαμε καμία paparazzi φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή να ψωνίζει ή να βολτάρει... αμέριμνη στα καταστήματα των Βορείων Προαστίων. Ευτυχώς όμως, η Δέσποινα δεν άφησε ούτε αυτή την εβδομάδα να πάει... χαμένη και ο φωτογραφικός φακός του HELLO! ήταν εκεί - εντελώς τυχαία βρε! - για να την απαθανατίσει. 

Με αφορμή τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο πλατώ της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, σχετικά με τον υπερβολικό αριθμό φωτογραφιών της τραγουδίστριας που δημοσιεύονται στον "κίτρινο τύπο", έρχομαι να αναρωτηθώ με τη σειρά μου πόσο θετικό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο για την καριέρα ενός καλλιτέχνη. Χωρίς αμφιβολία, η περίπτωση της Δέσποινας είναι μία ξεκάθαρη περίπτωση υπερέκθεσης στον Τύπο, την οποία δεν ξέρουμε κατά πόσο δεν επιδιώκει η ίδια.

"Η Δέσποινα Βανδή είναι κάθε εβδομάδα στα περιοδικά. Πόσο τυχαίο είναι δηλαδή αυτό;" αναρωτήθηκε η νεαρή τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης, τονίζοντας πως "η αλήθεια είναι ότι η Δέσποινα Βανδή το έχει παρακάνει με τα 'paparazzi'." Θα συμφωνήσω απόλυτα. 

"Όταν βλέπεις μία γυναίκα σε μία paparazzi φωτογραφία να είναι ντυμένη στο chic, να έχει βάλει όλα τα... σύνεργα, μάσκαρες, make-up και τα σχετικά, πρέπει να είσαι πολύ 'μακάκας' για να μην καταλάβεις ότι είναι στημένες." ανέφερε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ως "μετρ" του είδους που τόσα χρόνια υπηρέτησε σαν εκδότης περιοδικών. Αν μη τι άλλο, ο Πέτρος γνωρίζει καλύτερα απ' όλους πώς παίζεται το "παιχνίδι των paparazzi" και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τον πιστέψουμε. "Όταν βγαίνεις στα περιοδικά και φωτογραφίζεσαι, δεν σε βοηθάει στην καριέρα σου." υπογράμμισε επίσης ο παρουσιαστής. Η Δέσποινα, Πέτρο μου, μάλλον έχει αντίθετη άποψη. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια