Ticker

10/recent/ticker-posts

"Pour it up": αυτό είναι το νέο clip της Rihanna!

Ακατάλληλο… επιθυμητή η γονική συναίνεση! Το έκανε πάλι το «θαύμα» της η Rihanna. Το video clip του “Pour It Up” επιτέλους κυκλοφόρησε μετά από μήνες που το περίμεναν οι θαυμαστές της. Είδαμε φωτογραφίες, απολαύσαμε το making of, τώρα είναι όλο δικό σας. Τρία λεπτά γεμάτα stripperspole dancers, μπόλικο twerk και μια Rihanna που φαίνεται να μην λογαριάζει τίποτα. Σχεδόν γυμνή και με μαλλί αλά Marilyn Monroe, κάνει «τα δικά της» εντελώς προκλητικά πάνω σε έναν θρόνο, ενώ πλάνα από χορεύτριες να «χτυπιούνται» μέσα σε νερά και πάνω σε στύλους, ξυπνούν άγρια ένστικτα στον ανδρικό πληθυσμό. Βέβαια, μέσα σε μια ώρα κυκλοφορίας, υπήρξαν πολλά σχόλια τόσο θετικά, όσο και αρνητικά.

«Κακό πρότυπο», «πρόστυχη» και άλλα αρνητικά επίθετα «στόλισαν» την 25χρονη τραγουδίστρια. Άλλοι πάλι, ισχυρίζονται πως ήταν αναμενόμενο κρίνοντας από το τραγούδι, ενώ με την απαγόρευση, μπορούν να το παρακολουθούν μόνο ενήλικες άνω των 18, χωρίς να υπάρξει πρόβλημα. Το VEVO έγραψε στο Τwitter πως το video clip δεν μπορεί να σπάσει κάποιο ρεκόρ (αν και θα μπορούσε) διότι μετά από αρκετές ώρες κυκλοφορίας προστέθηκε στο επίσημο κανάλι της Rihanna. Ανακοίνωσε, ωστόσο, πως σύντομα θα κυκλοφορήσει νέο video clip της τραγουδίστριας, προφανώς του "What Now". Αναμένουμε…

To “Pour It Up” αποτελεί το 3ο single της τραγουδίστριας από το #1 album της, “Unapologetic”. Έχει στοιχεία club και hip hop μουσικής. Έχει γραφτεί από την ίδια τη Rihanna σε συνεργασία με τους Michael Williams και J-Bo. Το τραγούδι κατάφερε να φτάσει στο #19 του Billboard Hot 100, ενώ σημείωσε σημαντική επιτυχία στα Hip Hop charts. Οι κριτικοί εκθείασαν τη μουσική και τη προσαρμοστικότητα της Rihanna, αυτό που επικρίνουν, ωστόσο, είναι οι στίχοι οι οποίοι έχουν καθαρά υλιστικό περιεχόμενο (“All I see is dollar signs”-“Still got my money”). Στο επίσημο remix του “Pour It Up”συμμετέχουν οι Young Jeezy, Rick Ross, Juicy J και T.I.

πηγή: tralala.gr
ΔΕΙΤΕ ΤΟ CLIP, ΕΔΩ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια