Ticker

10/recent/ticker-posts

Η Μαίρη θα κάνει πράγματα μετά το Dancing...

Μπορεί να μην ανήκει στις hot μεταγραφές που έκανε ο Ant1 φέτος το καλοκαίρι,όμως είναι ένα πρόσωπο νέο,άφθαρτο,ταλαντούχο και πολύ νεανικό fan club(κυρίως μέσα από το Mad και το blog της).Έτσι λοιπόν αρχικά το κανάλι θα την αξιοποιήσει τον τέταρτο κύκλο του Dwts4.Το κλασικό κοινό του show την ξέρει,αφού στο νούμερο δύο είχε καλύψει το backstage,κοινό έχει,καλά χορεύει,άρα είναι λογικό να είναι ένα από τα φαβορί.

Όμως ανεξάρτητα με το μέλλον της στο show ο Γιάννης Λάτσιος την έχει στο μυαλό του και για κάτι άλλο από το β μισό της τηλεοπτικής σεζόν.Έχουν ήδη μαζί συζητήσει ένα project αρκετά νεανικό και ψυχαγωγικό και η Μαίρη είναι πολύ θετική.

Αυτά βέβαια όταν τελειώσει το Dancing,αφού έχει απαγκιστρωθεί σε αυτό.Για αυτό το λόγο φέτος δεν έκανε και ραδιόφωνο παρά την πρόταση του Μάκη Πουνέντη(πρώτο σας το αποκάλυψε το tvnea).

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Όταν λέμε για ένα νεανικό, ψυχαγωγικό project, δεν εννοούμε το voice, έτσι?
    Κάποιες περισσότερες πληροφορίες?Θα είναι μόνη της? Θα έχει σχέση με τη μουσική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mpravo re paidia as doume Kai Kati Fresko sthn tv olo tous idious vlepoume! Kairos Htan Na a3iopoihsei kapoios thn talantoua mairi me ena project neaniko pou ths tairiazei ! As doume Kati Kalo epitelous! Euxomai Na petuxei pragmatika!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com