Ticker

10/recent/ticker-posts

Πονάει.... Ζέτα;

Έξαλλη έγινε η Φαίη Σκορδά και ολο το Πρωινό ΑΝΤ1 με την Σάσα Σταμάτη. Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο με δηλώσεις τις Ζέτας Μακρυπούλια που έλεγε πως αν και ήθελε να δει την πρεμιέρα του «Dancing with the stars 4» αλλά δεν πρόλαβε. Και μπορεί όλο το Πρωινό στον ΑΝΤ1 να εκνευρίστηκε με την Σάσα Σταμάτη και το πονάει που φώναζε, εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα. Η Δούκισσα μπήκε στον χορό και χόρεψε πολύ καλύτερα απο το αναμενόμενο κι έκανε τα ίδια νούμερα τηλεθέασης.
Και για να ξεκαθαρίζουμε και κάποια πράγματα, δεν ήταν μόνο επαγγελματικοί οι λόγοι που η Ζέτα και ο ΑΝΤ1 δεν τα βρήκαν. Ήταν και το χρηματικό κομμάτι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο, άσχετα αν μερικοί δεν θέλουν να το τονίσουν αυτό.. Απαράδεχτη μεν η Σάσα Σταμάτη στην έκφραση, σωστή δε σε όλα αυτά όπου είπε.
Δεν υπάρχει επαγγελματίας άνθρωπος που δεν θα κοιτούσε την αλλαγή σε ένα δικό του μέχρι πρότινος προϊόν.

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. sorry re paidia gia to asxeto sxolio mou alla exw paithanei sto gelio me to krata gera, to paixnidi apla den uparxei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως αυτό που γίνεται από χθες με το θέμα Ζέτα-Δούκισσα είναι απίστευτο... Περίμεναν πώς και πώς να αποτύχει η Δούκισσα, και τώρα που αποδείχτηκε πως είναι γλυκύτατη και μπορεί να γίνει και καλύτερη, βγήκαν όλοι οι φίλοι της Ζέτας, με πολύ άκομψο τρόπο κιόλας, να μας πουν ότι η μικρή δεν μετράει καν. Όσο για την ίδια τη Ζέτα, δε νομίζω ότι πείθεται κανείς πραγματικά πως δεν είδε έστω και λίγο την Κυριακή. Απλά δεν ήθελε να αναγκαστεί να πει κάτι αρνητικό, που κάποιοι θα το εκλάμβαναν ως μικροπρέπεια, ή κάτι θετικό, που αμέσως θα δίνοταν η εντύπωση πως "εγκρίνει" τη Δούκισσα και της δίνει τα σκήπτρα κατα κάποιο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το αν θα ειναι καλη τελικα η Δουκισσα τοσο η ιδια αλλα τοσο και η τηλεθεαση θα κριθει οταν τελειωσει ο 4ος κυκλος του dawts4 και οχι απο το 1ο επεισοδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν διαχειριστηκε καθολου καλα τη ζετα ο μουτσινασ σημερα.αν την ειχαν οι σκορδαλιαγκαιοι ή η μενεγακη σημερα μετα απο τοσα γεγονοτα θα ειχαμε δηλωσεις που θα συζητιοντουσαν μερες,οχι μονο για το ντανσινγκ αλλα γενικα.αδυναμος στις συνεντευξεις,βεβαια δεν το γνωριζει το θεμα δεν κανει αυτο τοσα χρονια στη τηλεοραση και το δικαολογω εν μερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. teleios oo moutsinas fantastiko studio...teleia zetaa...ta karntasia paliaka san concept..xalii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι μαπα ηταν αυτο ρο νικ ο κλοκ δεν γελασα ουτε μια στιγμή. Λιγο η Ζετα εσωσε την κατάσταση. Κ δηλώνα φαν του Νικου λόγω Δεστε τους δ ηξερα απο που να φύγω. Καρντασιανς εκπληκτικό σκηνικό και Λατσιος σε ρολο σπιτονοικοκυρη. Λίγο νευρο θέλει και λιγο δέσιμο σε κανα μηνα η εκπομπή θα πετάει ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα καρντασια πολυ χαλιαα...φαινονται τοσο ψευτικαα ολαααα χαλια χαλια χαλιαα κριμα γ μπεκατωρου την εκτιμουσααα γλαστραα του γρηγορη που κανει σαν χαζοχαρουμενη...στν ουσια ειναι ενα πρωινο εναλλακτικο που προβαλλεται βραδυ.ο μουτσινας τελειος αυθεντικη,γεματη εκπομπη ..μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιας και σχολιάζετε τις πρεμιέρες, θα εκφράσω και εγώ τις εντυπώσεις που μου άφησαν!Το "Νικ ο κλοκ" ήταν κάτι προτώτυπο για τα δεδομένα του καναλιού!Δεν την είδα όλη την εκπομπή επειδή προτίμησα να δω το "Κράτα γερα"!Μου άρεσε το στούντιο αν και όλη η εκπομπή θύμιζε Αμερική!Κουραστικά τα ψεύτικα χειροκροτήματα και γέλια!Τα "Καρντάσιανς" δεν μου άρεσαν!Πολύ στημένο και χωρίς ουσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. anameikta sunaisthimata gia ta kardasians.kapoia shmeia kala,kapoia alla oxi. tha dei3ei stis epomenes ekpompes. moutsina, ia zeta den fernei thn anoi3h.egw otan ton eixa dei se stand-up petage...smr den 3erw ti epathe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα καρτασιανς είχαν σενάριο και αυτό δεν μου άρεσε. Ίσως θα έπρεπε να ήταν πιο αυθόρμητο.
    Επίσης λόγω σκηνικού οι κάμερες δεν κινούνται και αυτό μου θυμίζει θέατρα που δεν έχουν τη δυνατότητα οι κάμερες να αλλάξουν θέση και πλάνο. Επίσης ας κόψουν το ψεύτικο γέλιο.
    Σχετικά με τον Νίκο,μου άρεσε η έναρξη, με κούρασαν όμως και εκεί τα γέλια. Εκεί που σχολίασαν με Ζήση,Γιώργο και ΝεγΚα δε μου άρεσε καθόλου. Μόνοι τους γελούσαν.
    Τον Νίκο τον είδα μόνο και μόνο επειδή ήταν πρεμιέρα. Θα προτιμώ το κράτα γερά . Από τους καρτασιανς περιμένω βελτίωση.
    Υ.Γ. Νομίζω και για τα δύο σόου μεγάλο προμο για το τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μεγαλη πατατα το καρντασιανς.Κριμα.Τοση προωθηση για το τιποτα!Κιτσατα σκηνικα,διαλογοι τραγικοι και το χειροτερα η Παολα να 'εκτελει' κυριολεκτικα Μανο Λοιζο την ημερα που γεννηθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το στούντιο του Μουτσινά εντυπωσιακό. Όσο για την εκπομπή, πρέπει να δίνει μεγαλύτερο χρόνο στις συνεντεύξεις, το stand up comedy ήταν ψιλοβαρετό. Βέβαια το χειρότερο σημείο ήταν οι "πλακίτσες" με τους υπόλοιπους της παρέας. Δίνω ένα 6/10 για την πρεμιέρα.
    Τα καρντάσιανς πάλι, ήταν σαν θεατρική παράσταση, αλλά ούτε αυτό. Το στούντιο βγαλμένο από τις ένδοξες εποχές Σοφίας Αλιμπέρτη και "καλομελέτα κι έρχεται", ΔΕΝ ταιριάζει για βράδυ. Όσο για το περιεχομένο, κι εδώ, όπως και στο ΝικΟκλοκ, έχουμε πάλη ανεύρεσης ταυτότητας. Κάποια αστεία ήταν καλά, κάποια σκετσάκια υπερβολικά στημένα. Η Μπεκατώρου επειγόντως πρέπει να πάρει μεγαλύτερο ρόλο. Η εκπομπή θέλει δουλειά. 5/10.
    Και στις δύο εκπομπές, η αμερικανική επιρροή είναι εμφανής.
    Ο κερδισμένος της βραδιάς; Για μένα ήταν η εκπομπή 360 μοίρες με το εξαιρετικό ρεπορτάζ από την Ίμβρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά εντάξει. Το καρντασιανς είναι τέλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και τα καρντασια έχουν κόσμο το πλατό. Μου θύμισαν αλ τσαντίρι. Μου άρεσε πολυ . Του Βουτσινά δεν το είδα καθολου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ παιδιά είδα όλη την εκπομπή του Μουτσινά! Το stand up commedy κομμάτι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη καθώς δεν γελάω με κάτι τέτοια συνήθως! Κατά τα λοιπά ήταν πολύ ωραία και μαζεμένη εκπομπή και βοηθάει πολύ ότι κρατάει μία ώρα!
    Τα Καρντάσια απαράδεκτα.... Δεν μου άρεσαν καθόλου! Σαν να βλέπεις βιντεοσκοπημένο θεατρικό του Σεφερλή με ακόμα χειρότερους ηθοποιούς... Αν θέλανε να κάνουν κάτι τέτοιο ας προσλάμβαναν κανονικούς ηθοποιούς! Χάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com