Ticker

10/recent/ticker-posts

"Μες Την καλή Χαρά": πρεμιέρα ή παρουσίαση όλου του AlphaTV;

"Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα" εκεί στην τηλεόραση του AlphaTV και αυτό βγαίνει προς τα έξω.
Αν δεν ήταν ο Αντύπας που έκλεισε με την λατρεμένη παρουσία και φωνή του την πρώτη εκπομπή του "Μες Την καλή Χαρά", θα νόμιζα ότι επρόκειτο για την παρουσίαση του νέου προγράμματος του σταθμού, αφού είδαμε όλα όσα ετοιμάζει για την νέα χρονιά και live και σε βίντεο.
Δηλαδή, ήρθε στο στούντιο η Άση Μπήλιου, ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Τζώνηι Καλημέρης, μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, είδαμε το τρέιλερ της Ανίτας Πάνια, δηλαδή τι άλλο λείπει από την καθιερωμένη παρουσίαση που κάνουν κάθε φθινόπωρο τα κανάλια;
Πάντως, για να τα λέμε κι αυτά, τα καλά, το πέρασμα του Νίκου Μουτσινά, που μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία πήρε την θέση της Ναταλίας Γερμανού στην παρουσίαση της εκπομπής, πήγαν μια βόλτα από το πρώτο του σπίτι, ένα υπόγειο στην Κυψέλη όταν πρωτοήρθε στην Αθήνα ήταν πολύ ωραίο, όχι μόνο γιατί μας έβγαλε από το στούντιο, αλλά και γιατί τέτοια πράγματα, φυσικά, θέλουμε να βλέπουμε.
Καρέκλα στην εκπομπή απόκτησε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στον καναπέ από πέρυσι έμεινε μόνο ο Παύλος Σταματόπουλος μαζί με τον νέο Ευθύμη Ζησάκη (μεταγραφή από τους "ΠΕΔΕΣ"). Γενικά η παρέα είχε πολύ κέφι και ήταν μες την καλή χαρά, πάντως. Κι αυτό είναι ευχάριστο σαββατοπρωινιάτικα. Την αποθέωση στην Ναταλία Γερμανού δεν την κατάλαβα, δεν είμαι αναίσθητη αλλά νομίζω παρατράβηξαν τα καλά λόγια. Μια γυναίκα φέυγειειειειει, δεν... κιόλας!
Κατά τα άλλα η εκπομπή είχε τα αναμενώμενα. Δώρο πρώτο και καλύτερο, λίγο styling, λίγο διατροφή και δίαιτες, λίγο γυμναστική και φυσικά ένα θέμα πόνου (με κάθε σεβασμό στο πρόβλημα του καρκίνου της Μαρίας Αλιφέρη που το μοιράστηκε on camera με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο ρεπορτάζ). Φυσικά και η πρεμιέρα έκλεισε πανηγυρικά με χορό και γλέντι και με ένα ωραίο αφιέρωμα στον Αντύπα, ο οποίος τραγούδησε κιόλας. Θεός.
Η παρέα υποσχέθηκε πολλά περισσότερα, ας μην τους κρίνουμε πριν τους δούμε κιόλας, υπήρχε και το άγχος της πρώτης μέρας, αρκετή επικοινωνία μέσω των social media, περισσότερα θέματα, gossip, συνεντεύξεις κλπ κλπ...

Πηγή: news247 / Ελενα Μπουζαλα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια