Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝΤ1: Με 2 πρεμιέρες BACK 2 BACK

Με 2 πρεμιέρες  BACK 2 BACK έρχεται σήμερα ο Αντ1 στην βραδινή ζώνη. Η σειρά THOR και το ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13.

Στις 21:15  THOR
Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού ηρώα της Marvel, του Θωρ, ενός χαρακτήρα από τη σκανδιναβική μυθολογία. Το καστ της ταινίας συνδυάζει "μεγάλους" πρωταγωνιστές, αλλά και νέους ανερχόμενους αστέρες.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Θωρ είναι ένας πανίσχυρος μαχητής, αλλά και αλαζόνας με υπέρμετρο πάθος και υπερφυσικές δυνάμεις. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει την αξία του στον πατέρα του, τον Όντιν, βασιλιά του Όσγκαρ. Εκείνος όμως, θα καταδικάσει τη στάση του και θα τον τιμωρήσει εξορίζοντάς τον στη Γη. Εκεί, αναγκάζεται να επιβιώσει μαθαίνοντας να ζει με τους ανθρώπους, χωρίς να έχει μνήμη του περασμένου μεγαλείου του. Γνωρίζεται με μια όμορφη επιστήμονα, την Τζέιν και την ερωτεύεται. Παράλληλα, μαθαίνει να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για το καλό των ανθρώπων, ώσπου έρχεται αντιμέτωπος με τους πλέον επικίνδυνους εχθρούς που επιστρατεύουν όλες τις σκοτεινές δυνάμεις του Όσγκαρ για να κυριαρχήσουν στη Γη κι όχι μόνο.

Και στις 00:00 θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13. 
ΠΟΘΕΣΗ: Έναν μήνα μετά την εξαφάνιση της αδερφής του, ο Κλέι την αναζητά στην περιοχή του Κρίσταλ Λέικ. Εκεί θα συναντήσει μια ομάδα νεαρών που βρίσκονται στην ομώνυμη κατασκήνωση. Όμως η περιοχή κρυβει ένα θανάσιμο μυστικό κι αυτό ακούει στο όνομα… Τζέισον Βόρχις. Ο Κλέι ανυποψίαστός, όπως και οι νεαροί παραθεριστές κάνουν σχέδια, αγνοώντας πως εκεί ακριβώς κυκλοφορεί ο Τζέισον, με τη γνωστή μάσκα του χόκεϊ και τις ευφάνταστες μεθόδους που εφαρμόζει για να εξοντώνει τα θύματά του.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com