«Όλοι συμφωνούν ότι το 2014 θα είναι έτος ανάπτυξης για την Ελλάδα, όλοι εκτός από κάποιους δικούς μας που είναι κολλημένοι στο χθες. Σκεφτείτε που είμασταν πέρυσι και που είμαστε σήμερα. Πέρυσι κάποιοι προεξοφλούσαν την έξοδό μας από το ευρώ, σήμερα διαβεβαιώνουν το αντίθετο. Από μονή πηγή αστάθειας στην περιοχή η χώρα μας μετετράπη σε πηγή σταθερότητας».
Αναφερόμενος στο πρωτογενές πλεόνασμα ο κ.Σαμαράς είπε πως θα αξιοποιηθεί γαι την ανακούφιση χαμηλοσυνταξιούχων και ενστόλων.
«Πρωτογενές πλεόνασμα σημαίνει ότι καλύπτουμε μόνοι μας τις τρέχουσες ανάγκες. Σταματά η Ελλάδα να ζητά νέα δανεικά. Η χώρα στέκεται στα πόδια της. Στο τέλος του χρόνου θα πετύχουμε νέα ελάφρυνση του χρέους. Ξεπερνάμε τους στόχους και είναι το πρώτο βήμα για να βγούμε από την μνημονιακή πολιτική.
Δεν ξέρουμε πόσο θα είναι το πλεόνασμα, αλλά όσο και να είναι θα το χρησιμοποιήσουμε για την ελάφρυνση της κοινωνίας», υπογράμμισε, σημειώνοντας ότι η ύφεση για πρώτη φορά θα είναι μικρότερη από ότι αναμενόταν, επικαλούμενος τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
Μήνυμα στα Σκοπια
Ο Αντώνης Σαμαράς στην αρχή της ομιλίας του έστειλε μήνυμα στα Σκόπια λέγοντας «δεν διαπραγματευόμαστε την ιστορική ταυτότητα της Μακεδονίας».
Πηγή: iefimerida.gr
0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com