Ticker

Συμβαίνει Τώρα: "έκλεισε" ο Σπύρος Παπαδόπουλος! - διαβάστε το επίσημο δελτίο τύπου!

Καιρό τώρα οι φήμες περί άμεσης μεταγραφής του Σπύρου Παπαδόπουλου οργίαζαν στο τηλεοπτικό τοπίο! Μετά το βίαιο κλείσιμο της ΕΡΤ τον περασμένο Ιούνιο, πολλοί ήταν εκείνοι που στοιχημάτιζαν σε μεταγραφή του γνωστού ηθοποιού-παρουσιαστή σε μεγάλο ιδιωτικό κανάλι, ενώ άλλοι ισχυρίζονταν πως μάλλον θα παραμείνει στη νέα Δημόσια Τηλεόραση.


Ωστόσο, το επίσημο δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα ο ALPHA επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο να λέει "Στην υγειά μας" μέσα από το κανάλι της Παλλήνης την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.


Διαβάστε το δελτίο Τύπου:



Ο 10ος χρόνος του «Στην υγειά μας» στον Alpha!
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το «Στην υγειά μας» έρχονται στον Alpha
Η εκπομπή που αγαπήθηκε ιδιαίτερα για τις ξεχωριστές μουσικές προτάσεις, το κέφι, την
καλή διάθεση και τη ζεστή ατμόσφαιρα, θα συναντηθεί και πάλι μελωδικά με τους
τηλεθεατές μέσα από το νέο πρόγραμμα του Alpha.

Στο πλατό του «Στην υγειά μας», θα βρεθούν για να γίνουν μια παρέα, μια φωνή,
σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του ελληνικού τραγουδιού, καταξιωμένοι
δημιουργοί, τραγουδιστές που «πρωταγωνιστούν» στα μουσικά δρώμενα αλλά και εκλεκτοί
καλεσμένοι απ’ όλους τους χώρους.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. H prime του Σαββατου στον alpha.Εαν φρεσκαρουν λιγακι την εκπομπη απ την μουχλιλα της ΕΡΤ τοτε θα μιλαμε για επιτυχια 100%!Πολυ καλη επιλογη απο το καναλι της Καντζας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οντως εγω δεν θα την εελγα μουχλιλα θα την ελεγα σοβαροφανεια ή ψευτοκουλτουρια αλλα και οι καλεσμενοι που εφερνε στην Ερτ τοτε περνουσαν στο ιδιωτικο καναλι αν δεν φερει τα νουμερα που ειχε κα ινα δεν εχει και καλους προσκεκλημενους τοτε τον βλεπω να ψαχνει οχι για ΔΤ αλλα για star Λαμιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com