Το γράμμα του 7χρονου που συγκίνησε την NASA και την έκανε να του απαντήσει!

Unknown
0

Ο 7χρονος Dexter, μπορεί να είναι μικρός σε ηλικία για να ταξιδέψει στο διάστημα όπως θέλει, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει ούτε να ονειρεύεται να γίνει αστροναύτης ούτε να στείλει γράμμα στη NASA!

pistepseto.eu+(1).jpg

Ναι καλά διαβάσατε. Ο μικρός μπόμπιρας έγραψε μια επιστολή προς τον μελλοντικό εργοδότη του. Στην επιστολή του προς τη NASA, ο Dexter ήταν πραγματικά λυπημένος από το γεγονός ότι είναι πολύ μικράς για ένα ταξίδι στον Κόκκινο Πλανήτη. “Αγαπητή NASA,” έγραφε ο Dexter. “Έχω ακούσει ότι θα στείλετε δύο άτομα στον Άρη και θα ήθελα να έρθω, αλλά είμαι μόνο 7 και μισό.”

pistepseto.eu+(2).jpg

Το Γραφείο Επικοινωνιών της NASA έστειλε στον Dexter μια επιστολή ενθαρρύνοντας τον να ακολουθήσει τα όνειρά του. Μέσα στην επιστολή ήταν επίσης περισσότερες πληροφορίες για τον Άρη, σήματα και φωτογραφίες, τα οποία η μαμά του Dexter τα δημοσίευσε στο Reddit.

pistepseto.eu+(3).jpg

«Η πρώτη του αντίδραση μόλις είδε ότι του έχει έρθει απάντηση από την NASA ήταν σοκ. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η NASA όχι μόνο του απάντησε αλλά του έστειλε και ολόκληρο υλικό για να μελετήσει. Στην συνέχεια ο Dexter, άνοιξε το πακέτο προσεχτικά και διάβασε το απαντητικό γράμμα δυνατά. Έπειτα, κοίταξε τις φωτογραφίες και τις τακτοποίησε στο δωμάτιό του. Λατρεύει τα μαθηματικά και τη φυσική» δήλωσε στη Huffington Post η μαμά του 7χρονου.

pistepseto.eu+(4).jpg

star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !