Ticker

10/recent/ticker-posts

Οι διάσημοι στην Μύκονο (Μέρος 1ο)

Πάλι βούλιαξε το Νησί των Ανέμων από λαμπερές παρουσίες...
Εκεί ήταν, ο δαιμόνιος φακός του mykonoslivetv που τους τσάκωσε να απολαμβάνουν την νυχτερινή τους βόλτα στα περιβόητα σοκάκια του νησιού! 
Και τι δεν είδαμε πρώτο......την ερωτευμένη Ελένη Φουρέιρα χωρίς τον Δημήτρη Πελέκη να βαδίζουν μαζί , αλλά μ ένα φίλο της! Μα που άφησε το αμόρε της? οεο!] 
Μετά, τη όμορφη παρουσιάστρια ,Δέσποινα Καμπούρη μαζί με των ετών αγαπημένο της και πατέρα της γλυκιάς Ελένης, Βαγγέλη Ταρασιάδη.
Η μικρή , η οποία φαίνεται να έχει αδυναμία στο μπαμπά της , αφού δεν τον άφησε στιγμή από την αγκαλιά της.
Τη Μύκονο δε θα άφηνε παραπονεμένη και ο ταλαντούχος ηθοποιός , Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος την τίμησε ξανά με την παρουσία του! Αυτή τη φορά μαζί πλέον με το έφηβο γιο του! Σαν δυο σταγόνες νερό μοιάζουν πατέρας και γιος!!
 Βέβαια το καλύτερο σας το αφήσαμε στο τέλος....τσακώσαμε και τη κολομβιανή Sofia Vergara με τον αγαπημένο της! 

Αύριο, το 2ο μέρος με τις αποδράσεις περισσότερων διασήμων στην Μύκονο στο TvΝεα..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια