Ticker

10/recent/ticker-posts

"Στην κηδεία του πατέρα μου δεν δάκρυσα καν!" - ποιο πασίγνωστο μοντέλο το δήλωσε;

«Αυτό πραγματικά δεν το έχω ξαναπεί σε συνέντευξη: στην κηδεία ήταν βουβά, χωρίς λόγια. Δεν μπορώ να στο περιγράψω. Δεν ήμουν καν εκεί. Δεν έκλαψα καθόλου, δεν δάκρυσα καν. Δεν ένιωθα τίποτα. Ένα πράγμα σαν να είχα παγώσει το χρόνο. Τον έβλεπα εκεί και έλεγα "όχι, αυτό δεν γίνεται". Όχι με οργή, όχι, μόνο πόνο. Με τίποτα! Ήταν σαν να μπήκα σε μια ταινία, σε μία σκηνή και βγήκα από το πλάνο», είπε σε συνέντευξή της στην εκπομπή JOY η Βίκυ Κουλιανού.


Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την αρρώστια του πατέρα της που τον ταλαιπώρησε: «Ήταν ξαφνικός ο χαμός του από τη γνωστή ασθένεια που μαστίζει χρόνια τον κόσμο. Έκανε επέμβαση, επειδή το είχε στα πλευρά, και πήγαινε πάρα πολύ καλά μετεγχειρητικά. Δυσκολεύτηκε, όμως, με τις ενέσεις τις μετεγχειρητικές. Στη δεύτερη δεν άντεξε η καρδιά. Τελικά δηλαδή δεν πήγε από αυτό. Δεν πρόλαβα και να τον δω. Και δεν πήγα και στο νεκροταφείο. Έχω πάει μία φορά, γιατί είναι πάντα εδώ. Το ξέρω και ξέρω πως είναι και πολύ καλά».

Έκλαψε ποτέ για εκείνον; Η ίδια είπε πως έχει κλάψει μόνο μια φορά: «Έκλαψα μία φορά. Ακούγοντας Μητροπάνο, γιατί ήταν το αγαπημένο του τραγούδι. Ήμασταν σε ένα ρακάδικο με παρέα και με το που μπαίνει το τραγούδι -ήταν οι αγαπημένοι του, Μητροπάνος και Καζαντζίδης- μου λέει η παρέα μου "Βίκυ, έπαθες κάτι; Συνέβη κάτι;". Εκεί έγινε μόνο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια