Ticker

10/recent/ticker-posts

Χάρης Ρώμας: Η τηλεόραση είναι πρωτοπόρος της φτήνιας!


Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Ρώμαςστο kourdistoportocali, όπου μίλησε για την τηλεόραση αλλά και τα τουρκικά σίριαλ.
-Παρακολουθείς τηλεόραση; Από τι νόσους πάσχει;
«Ποτέ δε παρακολουθούσα ιδιαίτερα τηλεόραση χωρίς να υποτιμώ την προσφορά της σε μια μερίδα των συνανθρώπων μου, που τους συντροφεύει, αλλά και χωρίς να ξεχνώ την παραπληροφόρηση, τον κιτρινισμό, τη συχνά χαμηλή αισθητική και την μεγαλομανία των ντόπιων τηλεοπτικών αστέρων, ακόμα και πολλών που δήθεν το παίζουν σεμνοί. Τα τελευταία χρόνια της φτήνιας, η τηλεόραση ακολουθεί ακάθεκτη, για να μη πω ότι είναι και πρωτοπόρος».
-Και ενώ το »Κωνσταντίνου και Ελένης» σκίζουν καθώς και το »Καφέ της Χαράς» μονίμως, σε μια διαρκή νομίζεις προβολή, θεωρήθηκε δε βέβαιο πως ετοιμάζεις νέα σειρά για τον ΑΝΤ1. Θα την δούμε;
«Το ελπίζω γιατί η τηλεόραση δε παύει να είναι ένα μέσο που μπορεί ένας καλλιτέχνης να εκφραστεί. Βεβαίως, αν το κάνω θα το κάνω και για οικονομικούς λόγους, αλλά θα το κάνω και με μεγάλη χαρά γιατί το πρότζεκτ που έχω σκεφτεί και συζητάμε, το γουστάρω πολύ. Φυσικά δεν εξαρτάται από ‘μένα το αν θα βγει ή όχι στον αέρα. Αποφασίζει και η κρίση και άλλοι… κρίσιμοι παράγοντες».
-Για όλη αυτή την επιβολή των τουρκικών σειρών απ’ τα δυο μεγάλα κανάλια τι άποψη έχεις;
«Θεωρώ αντεθνικό, αντιαισθητικό και τουλάχιστον εκνευριστικό να ακούγεται κατά κόρον η τούρκικη γλώσσα στην ελληνική τηλεόραση. Επίσης, επειδή έχει υπερεκτιμηθεί η ποιότητα κάποιων τούρκικων σειρών, θεωρώ ότι, πράγματι λόγω υψηλού μπάτζετ, υπάρχει ένας πλούτος στην εικόνα και ικανοποιητική τεχνική, αλλά το περιεχόμενο είναι, κυρίως, μεταμφιεσμένα ξεπερασμένα μελό. Πιστέψτε με, δεν έχω καμία εθνικιστική έξαρση εναντίον της γείτονος χώρας, αλλά με ενοχλεί το »βόλεμα» των καναλαρχών, που εξασφαλίζουν πρόγραμμα με λίγα χρήματα σκεφτόμενοι, όπως σκέφτεται η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια: μακροπρόθεσμα και μικρόπνοα. Σας επισημαίνω ότι κάποιες ελληνικές σειρές παίζονται και ξαναπαίζονται επί πολλά χρόνια με μεγάλες τηλεθεάσεις για τα κανάλια, πράγμα το οποίο δε συμβαίνει ούτε με τούρκικες σειρές, ούτε με reality shows, ούτε με talent shows. Εν ολίγοις το φθηνό σε ποιότητα ή άποψη, δεν είναι ποτέ διαχρονικό, ακόμα και για τα δεδομένα ενός τόσο λαϊκού μέσου, όπως είναι η τηλεόραση».

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com