Ticker

10/recent/ticker-posts

Η Μαρία Μπεκατώρου στο πλατό του Πρωινό ΑΝΤ1 σήμερα στις 17:00.Τυχαίο...;

Καθημερινά στις 17:00 με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στον ΑΝΤ1! Μάθετε όσα κάνουμε follow την Παρασκευή 7/9 και τη Δευτέρα 10/9!
Τα νέα τρέχουν και η εκπομπή FTHISTV μας φέρνει, όπως πάντα, την είδηση σε αποκλειστικότητα, μόνο στον ΑΝΤ1! Την Παρασκευή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχεται στο studio την απολαυστική Μαρία Μπεκατώρου. Η εκπομπή μας δίνει μια πρώτη γεύση από την παράσταση της τραγωδίας του Σοφοκλή «ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Αιμίλιο Χειλάκη και επιπλέον, μας αποκαλύπτει 5 άγνωστες πτυχές του Γιώργου Καρατζαφέρη. Το FTHISTV της Παρασκευής, ολοκληρώνεται με το δεύτερο μέρος της αποκαλυπτικής συνέντευξης της Άντζελας Δημητρίου, αλλά και μ’ ένα βίντεο έκπληξη του Θέμη Σοφού, αφιερωμένο στη σύζυγό του, Σταματίνα!

Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 17:00, η Νάντια Μπουλέ μας αποκαλύπτει τι θα δούμε τη νέα σεζόν στο ολοκαίνουργιο παιχνίδι του ΑΝΤ1 με τίτλο «The Biggest Game Show in the World». Αποκλειστικές εικόνες και πλάνα από το Παρίσι, φτάνουν στους δέκτες μας. Τι είναι το «The Biggest Game Show in the World»; Μείνετε συντονισμένοι έρχεται πλούσιο παρασκήνιο και πολλές πληροφορίες για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο μεγαλύτερο παιχνίδι του κόσμου, στον ΑΝΤ1! Ακόμα, πλάνα από τη συνέντευξη του Φοίβου στον Real FM λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία του με τους σημαντικότερους καλλιτέχνες και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, έρχονται τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στο FTHISTV με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Μήπως δώσουν και την είδηση ότι παίρνει το Πρωινό 10-1 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i idia den eixe dilwsei oti tha paramenei sto tileasty?.padws moni tis den tha mou areze san idia isws me enan antra dipla tis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου δεν ειχατε πει πως αποκλειεται να το παρει η μπεκατωρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com