Ticker

10/recent/ticker-posts

Αγωνία, τύψεις και ερωτικές εξομολογήσεις στους νέους «Βασιλιάδες»

Η σειρά θα επιστρέψει στην οθόνη του Mega πιθανότατα από τον Ιανουάριο
Μπορεί ακόμα να μην ξέρουν το πότε ακριβώς θα φορέσουν και πάλι το… στέμμα τους -λόγω ως γνωστόν των οικονομικών συμπληγάδων ανάμεσα στις οποίες έχει βρεθεί η σειρά λόγω κρίσης-, όμως, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σεζόν «Βασιλιάδων» έχει γυριστεί ήδη.
Ο Κώστας Κόκλας ως «Μάρκος Βασιλιάς»
Η ομάδα των σεναριογράφων έχει πιάσει και πάλι το μολύβι και έχει αρχίσει να γράφει και τις επόμενες περιπέτειες του «Μάρκου Βασιλιά», οι οποίες θα επιστρέψουν στην οθόνη του Mega κάθε βράδυ στις 9.00 μ.μ., πιθανότατα από τον Ιανουάριο.
Η αυλαία του δεύτερου κύκλου επεισοδίων ανοίγει με μεγάλο…
καρδιοχτύπι, και αυτό δεν είναι άλλο από το καρδιοχτύπι του «Λεωνίδα» για τη «Νεφέλη».
Ο πρώτος κύκλος της σειράς έκλεισε με τον «Λεωνίδα» και τη «Νεφέλη» να έχουν ένα φοβερό αυτοκινητιστικό, μετά την απόφαση του «Αλέξη» να πειράξει τα φρένα στο αυτοκίνητο που οδηγούσαν.
Η «Νεφέλη» μεταφέρεται στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην εντατική, δίνοντας μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Την ίδια ώρα ο «Λεωνίδας» ζει απ’ έξω τον δικό του Γολγοθά, μια και τον έχουν πνίξει οι τύψεις. Δεν γνωρίζει ότι τράκαραν μετά την τραγική επιπολαιότητα του «Αλέξη» και θεωρεί ότι ο ίδιος έστειλε στην εντατική τη «Νεφέλη».
Κατερίνα Γερονικολού και Πάνος Βλάχος ως «Νεφέλη» και «Λεωνίδας»
Μάλιστα, το θράσος του «Αλέξη» είναι τέτοιο, που εμφανίζεται στο νοσοκομείο και κατηγορεί τον «Λεωνίδα» για ό,τι έγινε.
Ο «Λεωνίδας» καλείται να αντιμετωπίσει και την οργή του μπαμπά της «Νεφέλης», ο οποίος του απαγορεύει να έχει από εδώ και στο εξής οποιαδήποτε επαφή με το κοριτσάκι του.
Φυσικά, ο «Λεωνίδας» όντας τρελά ερωτευμένος, δεν εγκαταλείπει έτσι εύκολα τα όπλα και κάνει τα πάντα για να βρεθεί στο πλευρό της «Νεφέλης», κάτι που συγκινεί αφάνταστα τη «θεία του τη Γιούλη».
Την ώρα δε που συμβαίνουν όλα αυτά, ο «Μάρκος» τα έχει βρει… σκούρα για τα καλά, τόσο με τη «Γιούλη», όσο και με τη «Χριστίνα», μετά την ερωτική εξομολόγηση την οποία αποφάσισαν να του κάνουν και οι δύο σχεδόν… ταυτοχρόνως, αφήνοντάς τον «κόκαλο».
Την ώρα, λοιπόν, που ο «Μάρκος» καλείται να πάρει τις αποφάσεις του, χτυπάει το τηλέφωνο και πληροφορείται από τον «Λεωνίδα» ό,τι έχει συμβεί. Και η «Γιούλη», αλλά και η «Χριστίνα» του ζητούν να τις πάρει μαζί του, αλλά εκείνος αρνείται. Βέβαια, η ώρα των αποφάσεων για τον «Μάρκο» μπορεί προς στιγμή να φαίνεται πως καθυστερεί, όμως, τελικά φτάνει.
Η απόφαση αυτή δεν θα αρέσει στη «Γιούλη», μιας και θα συνειδητοποιήσει την πικρή αλήθεια.
Ο «Μάρκος» της λέει πως η καρδιά του ανήκει αλλού και πως εκείνη δεν μπορεί να τη δει με άλλα μάτια, με τα μάτια του έρωτα, μιας και ανέκαθεν ένιωθε για τη «Γιούλη» μόνο συγγενικά, οικογενειακά συναισθήματα.

ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com