Ticker

10/recent/ticker-posts

«Μες την καλή χαρά» η σέξι Κατερίνα Στικούδη

Ένα βήμα προτού βρεθεί «Μες στην καλή χαρά» φαίνεται ότι είναι η Κατερίνα Στικούδη. Η όμορφη παρουσιάστρια έχει ήδη συναντηθεί με τα στελέχη του Alpha και όπως φαίνεται, είναι η επικρατέστερη για να είναι την επόμενη σεζόν στην τηλεοπτική παρέα της Ναταλίας Γερμανού.
Αλλαγές πρόκειται να κάνουν τα στελέχη του Alpha στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά». Σκοπός τους είναι η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού να συνεχίσει να συγκεντρώνει τους περισσότερους τηλεθεατές τα Σαββατοκύριακα και για το λόγο αυτό αποφάσισαν να ανανεώσουν την παρέα της, τα πρόσωπα δηλαδή που είναι μαζί της στην εκπομπή.
Ετσι, εκτός από τον Θέμη Γεωργαντά που παραμένει μαζί της αφού διαθέτει και την κατάλληλη εμπειρία αλλά και χημεία με τη Ναταλία, στον καναπέ της εκπομπής την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται ξανά και ο Παύλος Σταματόπουλος. Από το πλατό όμως της εκπομπής θα απουσιάζει η Ελενα Παπαβασιλείου, καθώς παρά τις καλές σχέσεις με τους υπόλοιπους συντελεστές στα καμαρίνια, δεν υπήρξε on air η απαιτούμενη χημεία.
Αυτό διέκριναν τα στελέχη του σταθμού αλλά και
η ίδια η Παπαβασιλείου και για τον λόγο αυτό και η νεαρή παρουσιάστρια είναι έτοιμη για «Ολα» αφού φαίνεται ότι την επόμενη σεζόν θα βρεθεί στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή. Ετσι λοιπόν, τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας πραγματοποίησαν συναντήσεις με κάποιες παρουσιάστριες και συγκεκριμένα με τις Δούκισσα Νομικού, Δέσποινα Καμπούρη, Λάουρα Νάργες και Κατερίνα Στικούδη, η οποία μάλιστα, όπως φαίνεται, είναι και η επικρατέστερη να βρεθεί «Μες στην καλή χαρά».
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», τα στελέχη του Alpha συζήτησαν πολλή ώρα με τη Στικούδη και κατέληξαν ότι και δυο πλευρές επιθυμούν τη συνεργασία. Αλλωστε, ένα ακόμα υπέρ της Κατερίνας είναι ότι όσες φορές έχει βρεθεί σε εκπομπή με τη Γερμανού, έχουν κάνει πλάκα και έχουν περάσει καλά, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει η απαιτούμενη χημεία. Τι λέει όμως η ίδια η Κατερίνα Στικούδη; Βρίσκεται ήδη πιο μπροστά από τις υπόλοιπες παρουσιάστριες για να πιάσει θέση στον καναπέ της εκπομπής του Alpha; «Δεν έχω κλείσει τίποτα τηλεοπτικά.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τις 24 Αυγούστου θα βρίσκομαι στο “ΘΕΑ” μαζί με την Ελλη Κοκκίνου και το Νίκο Οικονομόπουλο» δήλωσε η Στικούδη στην «Espresso», στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της, αρνούμενη να πει κάτι περισσότερο.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Κατερίνας ως τραγουδίστριας φαίνεται ότι είναι κτο «αγκάθι» των συνομιλιών της με το κανάλι της Κάντζας, καθώς φαίνεται ότι η συνεργασία της με τον Νίκο Οικονομόπουλο θα συνεχιστεί και τον ερχόμενο χειμώνα.
Ετσι, όπως είπε και στα στελέχη του Alpha, σκέφτεται αν θα μπορεί να είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις της στην εκπομπή αφού κάθε Παρασκευοσάββατο θα ξενυχτά στο νυχτερινό κέντρο. Το καινούργιο ραντεβού μεταξύ των στελεχών του Alpha και της παρουσιάστριας ορίστηκε για τα τέλη Αυγούστου, οπότε τελικά θα ξεκαθαρίσει αν η Κατερίνα θα βρεθεί «Μες στην καλή χαρά» δίπλα από τη Ναταλία Γερμανού.

espresso

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια