Ticker

10/recent/ticker-posts

Η Τίνα Καμπίτση στο TvNea: ''No money,no honey''

Πολλοί είναι οι σεναριογράφοι που έχουν καταθέσει προτάσεις στον ΑΝΤ1, ώστε να ενταχθούν δουλειές τους στο νέο πρόγραμμα. Μεταξύ αυτών και η Τίνα Καμπίτση, η οποία συνεργαζόταν με τον σταθμό τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα διαβάσαμε σε τηλεοπτικό περιοδικό, ότι προτάσεις της απορρίφτηκαν και κατέθεσε καινούριες. 

Το TVNEA επικοινώνησε με την γνωστή σεναριογράφο, η οποία έχει βάλει την υπογραφή της σε επιτυχημένες σειρές, όπως: «Θα σε δω στο πλοίο», «Ονειροπαγίδα», «40 κύματα», «Βελούδο από μετάξι» κ.ά., για να μάθουμε αν όντως απορρίφτηκαν προτάσεις της και ποιά τα νέα επαγγελματικά σχέδια.

«Υπάρχουν δύο δουλειές μου στο κανάλι. Δυο διαφορετικά projects. Δεν εχω πάρει καμμία έγκριση ή απόρριψη για κανένα από αυτά. Το θέμα δεν είναι αν μου εγκρίθηκαν ή όχι δουλειές. Το θέμα είναι: ...
θα γίνουν δουλειές; Γιατί όσο κι αν αρέσουν αυτά που καταθέτουμε αν δεν υπαρχουν λεφτά δεν υπάρχουν και σχέδια! No money, no hοney, baby!»

Όταν την ρωτήσαμε αν αγχώνεται για τη νέα σαιζόν, η ίδια μας απάντησε: «Φυσικά και αγχώνομαι. Δε βλέπω μέλλον στην ελληνική μυθοπλασία και λυπάμαι. Αλλά περισσοτερο από το μελλον της μυθοπλασίας με απασχολει το μέλλον της Ελλάδας που μου φαντάζει απειλητικό. Κάθε μέρα απολύονται άνθρωποι, κάθε μέρα κάποιος βουτά στο κενό, κάθε μέρα καποιο σπίτι βιώνει μια δυστυχία. Αυτή η γενικότερη κρίση που είναι πανω από όλα κρίση αξιών και μετά οικονομική έχει φέρει τα πάνω κάτω στην Ελλάδα. Το μέλλον είναι αβέβαιο.
Σε μια χώρα βέβαια με αβέβαιο μέλλον ο τηλεθεατής θελει να «διασκεδάσει την πίκρα του» ελληνικά. Να γελάσει με τα ελληνικά άστεία, να ερωτευτεί με ελληνες ηθοποιούς και να συγκινηθεί με ελληνικές καταστάσεις. . Αλήθεια το πιστεύω αυτό. Δεν το λέω επειδή είμαι σεναριογράφος. Αλλά αυτό είναι η δική μου άποψη. Τα κανάλια δεν κοιτάνε σενάρια, κοιτάνε ισολογισμούς»

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com