Ticker

10/recent/ticker-posts

Το … «τίποτα» της Καϊλή στον Alpha!


«Έκλεισε η Καϊλή με τον ALPHA» λέει η φωνή από την άλλη άκρη του τηλεφώνου. «Και τι θα κάνει;» ρωτάμε. «Τίποτα», απαντά χωρίς περιστροφές η πηγή μας, εν μέσω παρασίτων λόγω κακού σήματος. «Τι εννοείς τίποτα;» ξαναρωτάμε για να απαντήσει εκνευρισμένη η πηγή με την ίδια κακή ποιότητα ήχου: «Τίποτα σημαίνει τίποτα!». «Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επιστρέφει στην τηλεόραση του Alpha με «απροσδιόριστες αρμοδιότητες!».
«Και κάπου εδώ μπαίνει τελεία στις φήμες που ήθελαν γνωστό πολιτικό παράγοντα να βγάζει την υποχρέωσή του απέναντι στην πρώην βουλευτίνα, ανοίγοντάς της τον δρόμο της επιστροφής στην τηλεόραση!» .Ωστόσο, η Εύα Καϊλή από ότι φαίνεται
δεν θα αναλάβει την παρουσίαση δελτίου στο κανάλι, σύμφωνα με το γνωστό δημοσιογράφο. «Δεν αναμένεται να αναλάβει την παρουσίαση κάποιου δελτίου ειδήσεων και αυτό όχι γιατί Σρόιτερ και Μάνεσης ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους πρόσφατα, αλλά διότι, όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός της, ως πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θέλει να αποφύγει την έντονη κριτική. Έτσι, το μόνο που μένει για την ωραία Εύα είναι να αναλάβει την παρουσίαση κάποιας εκπομπής. Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, φαίνεται να υπάρχει κώλυμα, αφού με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το μοναδικό talk show που έχει πάρει πράσινο φως για την επόμενη σεζόν είναι η εκπομπή «Αυτοψία». Επίσης, από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει διάθεση για επανασύσταση της πρωινής ζώνης. Άρα, η φράση «απροσδιόριστες αρμοδιότητες» είναι η μόνη που περιγράφει μέχρι αυτή τη στιγμή τη σχέση της Εύας Καϊλή με τον Alpha» καταλήγει ο Νίκος Νικητέας στο Πρώτο Θέμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια